Toptalent Gavi kan zijn eigen veters niet strikken

feb 14 2022, 21:00 Entertainment
gavi 1
Gavi is vandaag de dag het toptalent van FC Barcelona. De 17-jarige middenvelder heeft zijn draai gevonden in de ploeg van Xavi en mag vaak in de basis plaatsnemen. Eén ding valt echter wel op, waarom speelt hij toch altijd met zijn schoenveters los?
Ieder kind leert in Nederland al jong om zijn of haar schoenveters te strikken. Sommige kinderen krijgen zelfs een heus veterstrik diploma. Niet ieder kind pakt dit blijkbaar even snel op want Gavi speelt nog steeds met zijn veters los.

Kan Gavi het niet?

Volgens Marca is Gavi al vanaf zijn jeugd zo gespannen voor de wedstrijd dat hij niet instaat is zijn om veters te strikken. Verder zal hij ook te gehaast bij het strikken zijn en dan gaan de knopen van de veters er met een paar minuten weer uit. Hij zal dus toch even moeten oefenen met het strikken van zijn kicks.

Barcelona weer flitsend

Met de nieuwe snelheid voorin van Adama Traoré en Ferrán Torres lijkt het team weer een goede impuls te hebben gehad. Ze spelen fris voetbal en het loopt simpelweg weer beter. Wel is de vraag over hoe het nou moet als Alba en Piqué stoppen, want er is simpelweg nog geen vervanging. In de aanval is er echter zat keuze door de aangetrokken spelers deze winter, helaas is de verdediging hier een beetje in achtergebleven. Dit Barcelona kan de Champions League natuurlijk niet meer winnen maar ze kunnen zeker een kans maken in de Europa League.

'Pinchhitter' De Jong

Luuk de Jong begint in het team van Xavi steeds meer een naam te krijgen. Waar de toch wel lompe De Jong een beetje lacherig werd ontvangen, maakt hij vandaag de dag vaak als wissel de beslissende. Vooral in de lucht is de Nederlander erg gevaarlijk. Xavi kan eigenlijk niet meer om hem heen omdat hij zo vaak scoort als het er op aankomt.
Delen met
Ook interessant