Blockbuster Top Gun: Maverick kun je nu zo vaak kijken als je wilt

nov 04 2022, 16:00 Entertainment
unnamed 2 970x350 1
Een van de meest spectaculaire films van dit jaar is zonder twijfel Top Gun: Maverick . Alle filmliefhebbers zijn platgegooid met teasers, trailers, release dates en premières van de succesvolle Tom Cruise blockbuster. De film is zo succesvol, dat 'ie nu nog steeds in de bioscoop draait. Wij kunnen ons zo voorstellen dat je 'm vaker dan een keer wil zien en in dat licht hebben we goed nieuws voor je, want je kunt 'm nu zo vaak kijken als je wilt.
Top Gun: Maverick is vanaf nu namelijk te koop. Bij Bol.com kun je nu de film bestellen in meerdere versies. DVD, 4K, Blu-Ray, je hoeft alleen maar je favoriet uit te kiezen, in je winkelmandje te gooien en te bestellen. Als de streamingsdiensten je weer eens in de steek laten met hun aanbod, heb jij in elk geval altijd één film waar je altijd op terug kan vallen.

Top Gun: Maverick

Ben je één van de weinigen die Top Gun: Maverick nog niet heeft gezien? Helemaal een goede reden om de film aan te schaffen! In Top Gun: Maverick keert de 59-jarige hoofdrolspeler Tom Cruise terug in de rol van Pete ‘Maverick’ Mitchell. Het is inmiddels alweer een poosje geleden dat hij een pilotenopleiding volgde bij ‘Top Gun’. Inmiddels is hij een oude knakker in het prestigieuze wereldje, maar maakt ondanks dat onverwachts zijn terugkeer. Dat gaat uiteraard gepaard met het nodige tromgeroffel, intriges en spektakel.
Straaljagers, een vermakelijke verhaallijn en hyperspectaculaire filmwerk is alles wat je kunt verwachten. Hieronder droppen we de trailer nog een keertje voor je. Helemaal hebberig geworden? Snappen we. Bij bol.com kun je Top Gun: Maverick bestellen.
Delen met
Ook interessant