Tinder geeft de kans om voor eeuwig van de tattoo van je ex af te komen

feb 11 , 17:58 Entertainment
woman 1867485 1280
Het wordt altijd sterk afgeraden, een tattoo zetten van je geliefde. Op het moment zelf lijkt het wellicht alsof jullie voor altijd samen blijven, in de praktijk werkt dit helaas anders. Veel mensen blijven zitten met een inktwerk op hun lichaam, geweid aan hun ex. Tattoos van namen zijn dan ook de nummer 1 tattoo als het gaat om spijt achteraf . Tinder heeft hier in Amerika iets op bedacht.
Wil jij je Valentijn blij maken met het nieuws dat de vreselijke tattoo eraf gaat? Dan moet je een tripje maken naar Amerika. Hier biedt Tinder namelijk op drie plekken de kans om je huidtekening kosteloos te laten ombouwen naar een tijdloos ontwerp.
Ink-Twice
De campagne genaamd Ink-Twice wordt gevoerd in New York, Miami en Austin. Tinder werkt hier samen met geselecteerde tattooshops. Mensen die zich opgeven hebben voor de cover-up gaan door een selectieprocedure om te kijken of ze het wel echt verdienen. In de procedure kun je op een creatieve manier aangeven waarom je spijt hebt van je tattoo. Ook moet je de afmetingen doorgeven en foto’s van het plakplaatje bijvoegen. Hierna kun je een idee aandragen hoe jouw tattoo er na de cover-up uit moet komen te zien. Tinder heeft de actie opgezet naar aanleiding van een enquête die ze hebben gehouden over tattoos die namen bevatten.
Tattoospijt
Uit de enquête van de datingapp kwamen opmerkelijke resultaten. Zo gaf 52% van de respondenten aan dat ze wel een cover-up van huidige liefdestattoo zouden willen. Ruim 43% van de respondenten gaf aan dat ze bij een nieuwe geliefde zo’n tattoo van een ex wel een dealbreaker zou vinden. Het ideale cadeau voor je geliefde is dus het nieuws dat de vreselijke tattoo van je vervelende ex eindelijk de prullenbak in gaat. Mensen die zijn geselecteerd voor een cover-up mogen zich op 20 februari melden bij de meewerkende tattooshop waar hun tattoo kosteloos omgetoverd wordt.
Delen met
Ook interessant