Thuisbezorgd.nl stunt opnieuw: Christina Aguilera en Latto samen in heerlijke clip

nov 28 2023, 16:41 Entertainment
unnamed
Mega-artiesten naar Nederland halen is natuurlijk één ding, ze ook nog zover krijgen een duet neer te zetten en hiphop met opera te combineren is helemaal next level. Laat het Thuisbezorgd.nl nou net gelukt zijn deze sicke combi neer te zetten voor hun nieuwe track.
Dat Thuisbezorgd.nl wel houdt van uitpakken is ons niet vreemd, maar Christina Aguilera en Latto combineren is dan wel weer echt next level.

Iconisch

Iconisch is het zeker. Christina Aguilera , bekend van haar monsterhits Genie in a Bottle, Dirrty en Candy Man en haar heerlijke rol in Burlesque , is natuurlijk op zichzelf al een icoon. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de combinatie met rapper Latto, dit maakt het toch wel bijzonder fraai. De twee dansen in chique jurken door een nogal extravagante villa, dit alles geregisseerd door de GOAT onder de videoclip-regisseurs, Dave Meyers, die regelmatig samenwerkt met Drake, Coldplay en Taylor Swift.

Uniek

Wat deze samenwerking nog harder maakt, is dat er een heel nieuw muziekgenre geboren lijkt te zijn. Hip-hopera zagen wij niet eerder voorbij komen en eerlijk is eerlijk, het bevalt ons wel.

Reputatie

Dit is trouwens niet de eerste keer dat de oranje bezorgbrigade even flink de bloemetjes buiten zet. Eerder boekten zij een dik succes met een samenwerking met Snoop Dogg. De tekst 'Me get delivery like a G' blijft toch wel lekker hangen. Ook de clip van Katy Perry in samenwerking met het iconische food platform willen we hier nog wel eens aanslingeren.

What's next

Dat kunnen we je wel vertellen! Hier krijgen we namelijk reuzetrek van. Dus open die app en begin te scrollen, in het nieuwe nummer worden er een aantal gerechten aan het licht gebracht, dus of jij nu een taco schotel weg gaat koppen of een flinke jump gaat nemen op de sushitrein, bestel het via de welbekende oranje-witte app .
Delen met
Ook interessant