The Premium Time Company is het platform waar je exclusieve horloges kan winnen

jul 27 2023, 17:00 Entertainment
starbucks 19
Een horloge is wat ons betreft het ultieme stijlitem. Het maakt je outfit af of kan werken om een statement te maken. Er is alleen één probleempje: een horloge van dergelijk statuur kan akelig duur zijn. Je bent er zo duizenden euro's voor kwijt. Er zijn dagen dat we het niet hebben liggen. Dan komt het heel goed uit dat er met The Premium Time Company een platform is dat jou de mogelijkheid geeft peperdure horloges te winnen. Het enige wat jij hoeft je doen is een ticket te kopen voor de competitie.

Gloednieuwe Rolex horloges

Te mooi om waar te zijn? Niet in dit geval. Dit epische idee komt van de oprichters Gavin Matheson en Floortje Selis, die de frustratie over eindeloze wachtlijsten en torenhoge prijzen op de grijze markt voor iconische Rolex-modellen zat waren. Rolex maakt jaarlijks tussen de 800.000 en één miljoen horloges, maar de vraag overstijgt ruimschoots het aanbod. Hierdoor kunnen wachtlijsten voor de felbegeerde modellen nu op sommige plekken maar liefst twee tot zeven jaar duren. Tenzij je natuurlijk een innige relatie hebt met een officiële Rolex-dealer.
img 1806 1 rotated
Foto: The Premium Time Company

The Premium Time Company

Hier schiet The Premium Time Company je te hulp. Ze speuren hun netwerk af naar verse horloges en organiseren competities voor de horloges. Je koop een ticket waarmee je kans maakt op een prachtig horloge om je pols. De modellen van de horloges veranderen keer op keer, maar altijd gaat het om exclusieve horloges van de befaamde merken. Wat jij moet doen is een ticket kopen voor de competitie, waarbij de prijs van een ticket afhankelijk is onder andere de waarde van het horloge. Jij betaalt bijvoorbeeld 20 pond voor een kans van 1 op 850 op een Tudor Black Bay. Dan kun je wel nagaan dat dit een lucratieve win-mogelijkheid is.

Modellen

De eerste winnaars kwamen uit de VS, Nederland en Duitsland en er werden al modellen verloot als de Rolex Submariner, Submariner ‘Starbucks’, GMT-Master II, Datejust en een Tudor Black Bay GMT. Naast de absolute toppers, kun je bij TPTC ook meedoen aan kleinere competities met horloges die een absolute must zijn voor een respectabele collectie. Denk aan klassieke Omega- en Tudor-stukken die je pols naar een hoger niveau tillen. Meedoen? Check de website van The Premium Time Company
Delen met
Ook interessant