Win bioscooptickets voor The Bricklayer en shoptegoed bij Jac Hensen

feb 05 , 16:35 Entertainment
schermafbeelding 2024 02 01 om 132406
Doe je spreekwoordelijke gordel om, want we hebben weer dikke film voor je! CIA, moorden, spanning en natuurlijk een flinke dosis actie. The Bricklayer is zo’n film waar je gewoon niet bij stil kunt blijven zitten.
Het begint allemaal wanneer de CIA verdacht wordt van het omleggen van journalisten. En raad eens wie de heldhaftige taak krijgt om daar een einde aan te maken? Onze man Steve Vail, gespeeld door Aaron Eckhart (bekend van o.a. London Has Fallen en The Dark Knight ), een voormalig hotshot-agent met een turbulent verleden. Steve heeft ballen van staal en een rebels karakter waar je u tegen zegt.

Plottwist

Maar hier komt het interessante: hij ontdekt dat de man achter al deze ellende niemand minder is dan Victor Radek. Radek is niet zomaar een bad guy, maar het blijkt dat Vail en Radek nogals een geschiedenis hebben. Dat betekent dat Vail zijn eigen schimmige verleden onder ogen moet zien. Samen met zijn sidekick Kate Bannon, gespeeld door Nina Dobrev, vertrekt hij naar Griekenland om de boel te redden en een internationale samenzwering te ontrafelen. (tekst gaat verder onder de video)

Winnen!

We zouden FHM niet zijn of we zouden een heel lekker prijzenpakket voor jou in petto hebben. Vijf gelukkige winnaars maken kans op shoptegoed van €50 bij Jac Hensen, een herenkledingzaak die weet wat stijl is. En alsof dat nog niet genoeg is, krijgen ze ook nog eens twee bioscooptickets voor The Bricklayer. Dat is dubbel winnen, want jij kunt rekenen op én een gratis bioscoopavondje én een upgrade van je garderobe. The Bricklayer belooft een wilde rit te worden, en met Jac Hensen maak je er een complete ervaring van. Doe mee met de winactie, pak je shoptegoed en tickets, en dompel jezelf onder in de actie. Meedoen?
  1. Tag degene onder het Facebookbericht met wie jij deze film wil zien (of deel dit in je stories en tag @fhm_nederland als je alleen Instagram hebt)
  2. De winnaars worden 12 februari uitgekozen
  3. Succes!
20240130 bricklayer jachensen
Foto: JustEntertainmentNL
Delen met
Ook interessant