Hoppa, huishoudster in een klap miljonair nadat bazin complete fortuin nalaat

mei 08 , 19:58 Entertainment
c1 2786312
Wie goed doet, goed ontmoet, zeggen we dan maar. Dat is in ieder geval wel het geval bij de Thaise trouwe huishoudster Nutwalai Phupongta. Haar Franse bazin heeft namelijk haar hele erfenis aan Phupongta geschonken. Nee, het waren geen schulden die ze erfde, maar miljoenen euro's. Mogen wij ook ergens op een lekker eiland klusjes doen voor iemand? Alleen natuurlijk als we zulke bedragen erven uiteindelijk!
De 49-jarige huishoudster woont op het prachtige Thaise eiland Koh Samui. De Franse Catherine Delacote ook. Phupongta was haar lieve, trouwe en hardwerkende huishoudster. Ze was dus altijd gewend om boodschappen te doen, de wc te schrobben of haar was op te hangen, maar na deze erfenis te hebben ontvangen zal de vrouw wel gebakken zitten de komen jaren.

Erfenis

In een klap werd Nutwalai Phupongta Miljonair, maar niet op zo'n hele leuke wijze. Delacote werd namelijk levenloos gevonden door een andere werknemer op een ligbedje naast het zwembad. Het lijkt wel uit een film, want er werd van alles naast haar lichaam gevonden. Waaronder een glas vodka, een pakje peuken, een zonnebril, een pistool en een kogelhuls. Helaas is het toch echt geen film en zou de vrouw aan kanker hebben geleden. Dit was voor haar een reden om zichzelf van het leven te beroven en voor de begrafenis had ze ook al 12.600 euro overgemaakt naar haar huishoudster. Dat was alleen niet alles wat ze kreeg.
Als je ooit in Thailand bent geweest, weet je dat daar met baht betaald wordt. Dan valt waarschijnlijk ook je mond open wanneer we vertellen dat de erfenis 100 miljoen baht is. Snelle rekensom, je komt uit op ongeveer 2,5 miljoen euro. Dat is een mega bedrag voor een Thaise inwoner, want daar is alles niet zo duur en verdienen ze ook geen bakken met geld. Ze krijgt het niet zo op haar bank gestort, het bedrag bestaat namelijk uit meerdere villa's, twee stukken grond, cash geld en een auto.
Delen met
Ook interessant