Tesla krijgt toestemming om eigen restaurant en drive-in theater te bouwen in L.A.

sep 02 2023, 17:00 Entertainment
tesla
Soms zijn we toch wel een klein beetje jaloers op Elon Musk . Hij heeft de wereld aan z’n voeten en ziet z’n bankrekening steeds dikker en dikker worden. Twee jaar geleden sprak Elon zijn wens uit om een eigen Tesla-restaurant te openen en nu is bekend geworden dat dit werkelijkheid gaat worden. Het restaurant komt te staan in Santa Monica. Je weet wel, dat stadje met die dikke pier in Los Angeles.

Tesla

Het nieuws komt twee jaar nadat Musk de tweet plaatste waarin hij zijn grootse plannen uitsprak. Dat deed hij op het platform dat toen nog Twitter heette, maar vandaag de dag luistert naar de naam X en ook valt onder het imperium van Elon. ‘Er komt binnenkort een nieuw Supercharger-station naar Santa Monica! Ik hoop dat er veel 50-jarige jubileumfeestjes komen en we spelen de 100 beste filmclips af. Bedankt Santa Monica!’, luidt de tweet van Musk. We weten dus wat we kunnen verwachten van het Tesla-restaurant.

Drive-in

Het zal niet alleen een restaurant volledig in Tesla-stijl worden, maar ook een drive-in. Er zullen 32 Superchargers aanwezig zijn zodat de Tesla’s weer lekker opgeladen kunnen worden. Verder zul je genoeg opties hebben om lekker te eten en kan je chillen op het dakterras. Er zullen tevens twee bioscoopschermen aanwezig zijn waarop je heerlijk een filmpje kunt kijken. Je hoort het al, aan luxe geen gebrek. Elon legt die Amerikanen weer goed in de watten.

Los Angeles

Misschien moeten we toch maar een keer onze koffer pakken en emigreren naar het bruisende Los Angeles. Het Tesla-restaurant van Elon Musk komt namelijk te staan in het prachtige Santa Monica. Niet op de wereldberoemde pier, maar wel op de boulevard van de stad. Elon wilde het restaurant eigenlijk deze zomer al openen, maar het plan is nu pas goedgekeurd. Het zal dus niet meer lang duren voordat je een bezoekje kan brengen aan Tesla’s eigen restaurant en drive-in theater.
tesla
Foto: Tesla
Delen met
Ook interessant