Technosetje #29: Marie Montexier Boiler Room X DGTL Amsterdam 2023

jun 16 , 15:58 Entertainment
schermafbeelding 2024 06 12 154611
Weekend! Dat betekent tijd voor een van onze vaste rubrieken in jullie weekendplanning: het Technosetje. Dit keer gaan we er een bespreken van het legendarische festival DGTL. Zoals jullie weten heeft dit festival al meer dan eens samengewerkt met onze vrienden van Boiler Room. In 2023 stond daar niemand minder dan Marie Montexier, een artieste waar wij nog erg veel van verwachten.

Marie Montexier

Als een artiest geen Spotify heeft, zijn wij op eerst hand altijd een beetje sceptisch. Maakt niks uit! Want toen wij afgelopen Tweede Kerstdag op een kleinschalig evenement van het Twentse Basic Grooves stonden en een all night long van deze chick mochten meemaken, was er geen twijfel meer over mogelijk. Marie kan draaien! De van oorsprong Franse artieste maakte haar debuut in de elektronische muziek in dé technohoofdstad van de wereld: Berlijn. Tegenwoordig is deze stad te klein voor haar geworden en reist ze de wereld over om haar tunes te laten horen. Leuk feitje, al haar liveshows doet ze op vinylplaten wat de klanken toch iets echter maken.

Shows

Gelukkig heeft ze terwijl ze de wereld over reist ook nog tijd om in ons kikkerlandje te stoppen. Zo stond ze op de eerste en mega-geslaagde editie van Awakenings Upclose en mocht ze vorig weekend de NYMA stage op het Nijmeegse Drift-festival afsluiten! Waar we haar de komende tijd nog kunnen zien blijft nog even een verassing, maar deze Dj staat in ieder geval hoog in onze persoonlijke favorieten. Geniet hieronder van haar Boiler Room setje op DGTL waarbij ze het festivalterrein vulde met haar hardgroovesetje. Alleen als je al kijkt naar hoe druk ze is met het vervangen van de vinylplaten weet je gewoon zeker dat deze chick één en al energie uitstraalt. Wij gaan haar setje voor de zekerheid nog eens luisteren, zal jij ook moeten doen, enjoy!
Delen met
Ook interessant