Sylvie Meis wint de Queen of the Century Award bij de FHM500 2024

mei 30 , 11:02 Entertainment
sylvie thumb kopie
Het hoge woord is eruit: Sylvie Meis wint de Queen of the Century Award in de FHM500! Gisteravond nam ze de prijs in een volle Harbour Club Theater in Amsterdam in ontvangst.
FHM stond aan de basis van haar carrière, toen ze in 2002 als jonge vrouw voor het eerst op de cover van ons blad stond. In de ruim twintig jaar die volgden heeft ze zich ontwikkeld tot een van de meest iconische en succesvolle vrouwen van ons land. Niet alleen in Nederland, maar ook over de grens, gezien haar succes in Duitsland.
De 46-jarige presentatrice ziet er nog altijd even beeldig uit als in haar jongere jaren, toen ze in 2002 voor het eerst op de cover stond van FHM. Yep, we go way back. Als een exclusieve rode wijn lijkt ze met de jaren alleen maar mooier te worden. En wat een comeback it is! Die shoot check je nu in de FHM500 ( die je hier online bestelt ).

Queen of the Century: Sylvie Meis

Een vrouw van haar statuur verdient iets speciaals, dus hebben we voor deze keer besloten om de All Time Favorite Award om te dopen in de Queen of the Century Award. Dat verdient een vrouw van haar statur. Sylvie over haar uitverkiezing: "Ik heb altijd warme herinneringen gekoesterd aan FHM. Zij hebben mij destijds op de kaart gezet en dat heeft mijn carrière in een stroomversnelling gebracht. Ik vind het leuk om mijn vrouwelijkheid te vieren, het is voor mij ook een vorm van zelfbewustzijn en het helpt me echt vrouw te voelen. Het is een grote eer deze titel te dragen."
Morgen zullen we de behind the scenes video met je delen. So stay tuned.

FHM500 bestellen

Meer zien en lezen van Sylvie? De shoot met onze Queen of the Century staat in de FHM500 die je NU online kunt bestellen via tabac-fragrances.nl . Zoals altijd krijg je het magazine bij aankoop van een TABAC-product.
Delen met
Ook interessant