Sylvana IJsselmuiden door FHM uitgeroepen tot Mooiste Vrouw van Nederland van 2020!

mei 27 2020, 7:00 Entertainment
sylvana ii fhm nanda hagenaars
We mogen het eindelijk van de daken schreeuwen: Sylvana IJsselmuiden is door FHM uitgeroepen tot vrouw van nederland">Mooiste Vrouw van Nederland van 2020! En ja, de FHM500 kun je nu pre-orderen .
Normaal gesproken maken we alle winnaressen bekend op een spetterend event in het bijzijn van de mooiste vrouwen van ons land, de voltallige Nederlandse pers en gezellige gasten als Rico Verhoeven, Edgar Davids of Mr Probz. Maar corona gooide dit jaar roet in onze smakelijke maaltijd. Jammer de bammer, maar logischerwijs zit er niets anders op dan ons event te cancellen. Dan zetten we de winnaressen volgend jaar nog wel een keer in het zonnetje! Met een extra grote spotlight op Sylvana of course.

Sylvana IJsselmuiden nummer 1 in de FHM500 2020

De Dumpert-ster is in korte tijd uitgegroeid tot een internetfenomeen. Sylvana was twee jaar geleden al eens de hoogste binnenkomer in de lijst der lijsten, was vorig jaar de nummer 15 en staat mag zich nu dus officieel de Mooiste Vrouw van Nederland noemen. “Ik vind het een ongekende eer, want het is een fantastische titel. Ik ben ontzettend trots en dankbaar. Ik heb er best over nagedacht: waarom ik? Ik heb daar wel antwoord op gevonden. De mentaliteit van altijd met beide voetjes op de grond blijven staan en jezelf nergens te goed voor voelen, heeft er denk ik voor gezorgd dat ik nummer 1 ben geworden. Dan kom ik toch uit op mijn motto: uiterlijk straalt, innerlijk bepaalt.”
Sylvana is de opvolgster van Jessie Jazz Vuijk, die vorig jaar op de eerste plek stond in de FHM500. De FHM500 is voortgekomen uit de FHM 100 Sexiest verkiezing, die in het verleden winnaressen voortbracht als Katja Schuurman, Yolanthe Cabau en Chantal Janzen. De video van de fotoshoot kun je hieronder bewonderen!

Sekssymbool van een nieuwe generatie

Hoofdredacteur FHM Chris Riemens: ‘Wat Tatjana Simic en Katja Schuurman vroeger waren, dat is Sylvana voor deze generatie. Ze is down to earth, one of the guys, authentiek en super sexy. Dat is in mijn ogen de reden waarom ze is uitgegroeid tot een van de populairste vrouwen van dit moment.” Sylvana: “Ik kijk natuurlijk niet naar mezelf als sekssymbool, maar ik vind het alleen maar mooi dat ik met hen vergeleken word. Ik hoop dat ik op dezelfde manier oud mag worden als deze gigantische vrouwen.”
De ranking van de FHM500 wordt bepaald aan de hand van drie factoren: stemmen via social media, keuze van de FHM-redactie en de stemmen via FHM500.nl. In totaal is er meer dan 2,9 miljoen keer gestemd op FHM500.nl, waarvan meer dan 180.000 stemmen via Facebook, Twitter en Instagram.

All Time Favorite award

Ter ere van het 20-jarig bestaan heeft FHM dit jaar in de vorm van de All Time Favorite Award een speciale prijs in het leven geroepen. Die gaat naar Yolanthe Cabau, die eerder drie keer de FHM 100 Sexiest verkiezing op haar naam schreef. Yolanthe: “Ik vind dit een supergroot compliment. Schoonheid is zeker niet het belangrijkste en smaken verschillen uiteraard. Privé heb ik een zware tijd achter de rug en het is nog steeds niet makkelijk. Ik heb mezelf voorgenomen om me vooral te focussen op mijn zoontje Xess en mijn werk voor Free a Girl. Ik probeer altijd het positieve te zien, ook al is dat niet altijd even makkelijk. Daarom kan ik het heel erg waarderen in andere vrouwen als ze kracht uitstralen. Voor mij is deze titel niet een compliment van ‘Oh wat ben je perfect’, maar dat ik blijkbaar word gezien als positieve, krachtige vrouw. Dat is iets wat van binnenuit komt.” Yolanthe heeft voor de FHM500 ook een fotoshoot gedaan die in het magazine te bewonderen is.

Mooiste Sportvrouw & Social Media prinses

Naast de Mooiste Vrouw van Nederland en de All Time Favorite Award zijn er nog een paar awards uitgereikt. De Mooiste Social Media Prinses ging naar realityster en actrice Yasmin Karssing, terwijl schaatsster Joy Beune de prijs voor Mooiste Sportvrouw van Nederland in ontvangst mocht nemen. Nathalie den Dekker, de vriendin van Feyenoorder Nick Marsman, mocht de award voor WAG van het Jaar in ontvangst nemen. Dit is de prijs voor Mooiste Spelersvrouw, een award die in samenwerking met Voetbalzone is georganiseerd.

Jay Jay Boske wint TABAC Gent of the Year-Award

Voor de derde keer werd ook de TABAC Gent of the Year-award uitgereikt. Kaj Gorgels, Ronald de Boer, Jay Jay Boske, Snelle, Danny Vera, Beau van Erven Dorens behoorden tot de genomineerden, maar Jay Jay Boske sleepte de award binnen. ‘Super vet dat ik heb gewonnen. Het is toch een stukje erkenning voor mijn werk met Day1. Bedankt aan iedereen die gestemd heeft!”, aldus Jay Jay Boske.

Top-10 FHM500 2020

1. Sylvana IJsselmuiden 2. Romee Strijd
3. Yolanthe Cabau 4. Romy Monteiro
5. Katja Schuurman 6. Doutzen Kroes
7. Abbey Hoes 8. Jessie Jazz Vuijk
9. Zoey Ivory 10. Yasmin Karssing

Bestel nu je FHM500

Het FHM500 magazine is nu online verkrijgbaar via Wehkamp.nl waarbij je het blad krijgt bij aankoop van een TABAC-product naar keuze. Verder is het magazine verkrijgbaar bij alle vestigingen van Etos en Kruidvat.Nu bestellen is morgen in huis. Hier ga je gegarandeerd van genieten. Veel plezier mannen!
banner
Delen met
Ook interessant