In Amerika maak je kans op levenslang gratis sandwiches als je je naam verandert in Subway

aug 03 2023, 21:00 Entertainment
depositphotos 592101622 xl
We waarschuwen je vast, dit is het meest Amerikaanse wat je gaat lezen vandaag. We weten dat ze over de oceaan dol zijn op fastfood en de bijbehorende ketens, maar Subway probeert die liefde nu naar een heel nieuw level te tillen. De broodjeszaak gaat een klant blij maken met levenslang gratis sandwiches. Klinkt chill, maar wat je er voor over moet hebben is tamelijk bizar.

Naam veranderen

Om je liefde aan Subway te verklaren en kans te maken op een leven lang gratis Subway-broodjes, moet je namelijk je voornaam veranderen in ‘Subway’. Ja, je leest het goed. Voor wat hoort wat, maar dit gaat wel heel ver. Mocht je nou een enorme Subway-fan zijn en daarnaast niet zo tevreden zijn met je naam, dan is dit wel je ultieme kans.

Subway

Misschien is het wel goed om te vermelden dat deze actie alleen in Amerika geldt. Anders lopen hier straks duizenden gasten rond die luisteren naar de naam Subway en hebben wij het weer gedaan. Iedere volwassen Amerikaan kan meedoen aan de winactie. Om mee te doen moeten Amerikanen zich inschrijven op een website. Het is niet zo dat alle Amerikanen zich nu haasten naar het gemeentehuis om hun naam te veranderen, want er wordt eerst een winnaar gekozen tussen alle ingeschreven. Als hij of zij daarna akkoord gaat met de naamsverandering en de daad bij het woord voegt, hoeft diegene zich nooit meer druk te maken om de lunch! Subway betaalt zelfs voor de naamsverandering.

Superfans

Wij vragen ons oprecht af hoe ze in godsnaam op deze winactie zijn gekomen. Subway geeft aan dat ze altijd veel aandacht en liefde hebben voor ‘superfans’. ‘’In 2022 kwam er een superfan naar ons toe die een levensgrote tatoeage van het Subway Series-logo had laten zetten. Hem hebben we toen ook gratis Subway-sandwiches gegeven!’’. Aha, vandaar…
Delen met
Ook interessant