New Balance bundelt de krachten met Stone Island en komt met voetbalschoen voor het WK

nov 18 2022, 11:00 Entertainment
schermafbeelding 2022 11 18 103525
Aangezien het WK weer voor de deur staat, zijn er natuurlijk grote voetbalnamen die samenwerkingen aangaan met Nike, Adidas of Puma. Een sponsordeal om de nieuwste schoenen van Puma te dragen en vervolgens je haar verven om extra aandacht te krijgen op een WK is helemaal niet gek. Vooral de Brazilianen hebben daar ervaring mee. Denk aan het pornoblonde haar van Neymar. Dit WK is er één samenwerking die wel er uitspringt. De Stone Island x New Balance. Raheem Sterling en Bukayo Saka zullen de nieuwe Furon v7 voetbalschoen dragen in Qatar.

Sterling

Raheem Sterling maakte afgelopen zomer de overstap van Mancester City naar Chelsea. Na veel succesvolle jaren bij de citizens en vele prijzen merkte Sterling dat het tijd was om te vertrekken. Met de komst van Haaland en het doorstromen van Foden, merkte Raheem dat er geen plek meer was voor hem in de aanval. Bij Chelsea gaat het echter niet zoals de Engelsman gehoopt had. Chelsea staat op een troosteloze achtste plek en Sterling is niet in vorm. Misschien gaan de nieuwe Stone Island x New Balance schoenen hem helpen om weer te schitteren bij Engeland.

Saka

De andere Engelsman die gesponsord wordt door New Balance kent z’n beste seizoen tot nu toe. Na wat teleurstellende jaren in Londen staat Arsenal momenteel eerste in de top van het Engelse voetbal. Met vijf punten los van City doet Arsenal een goede gooi naar de titel dit jaar.

New Balance x Stone Island

De New Balance x Stone Island Furon v7 voetbalschoen is een limited edition. Er zullen veel vette patta’s verschijnen dit WK, maar dit is toch wel de meest unieke samenwerking. Stone Island op je voetbalschoenen, hoe verzin je het? Hopelijk kunnen wij deze limited editon patta’s een keer aantrekken en er zelf een balletje mee trappen op de brakke zondag.
Delen met
Ook interessant