Vandaag vieren we de ultieme feestdag: Steak & Blowjob Day

mrt 14 2023, 19:00 Entertainment
bannen steak
Het is weer zover, het is 14 maart en dat betekent maar één ding: het is Steak & Blowjob Day! De dag waarop mannen hun verlangens over twee soorten vlees kunnen uiten: die op hun bord en in hun broek. Het is de enige dag van het jaar waarop mannen hun partner openlijk kunnen vragen om hen te trakteren op een heerlijke steak en een fantastische blowjob. Wat ons betreft mag deze dag het hele jaar rond duren, en daar hebben wij ook onze (vrij voor de hand liggende) redenen voor.
Valentijnsdag is leuk, maar het draait vooral om het ideaalbeeld dat een vrouw heeft van liefde. Steak & Blowjob daarentegen, is de dag waarop de man eventjes lekker verwend mag worden. Natuurlijk is het in elke relatie een kwestie van geven en nemen, dus hopelijk heb jij ook een beetje uitgesloofd op Valentijnsdag. Dan kan jij zonder schuldgevoel die sappige steak en spetterende blowjob innen.

4 redenen waarom Steak & Blowjob Day beter is dan Valentijnsdag

  1. Op Valentijnsdag voelen veel mensen de druk om het perfecte cadeau te geven waarmee je jouw partner laat zien hoeveel jij om diegene geeft. Op Steak & Blowjob Day daarentegen, zijn de verwachtingen al duidelijk. Er zijn maar twee dingen nodig om deze dag tot een succes te brengen: een lekkere juicy steak en een even lekkere juicy blowjob.
  2. Steak & Blowjob day is (nog) geen officiële feestdag, dus een dag vrij van werk zit er niet in, maar dat is ook helemaal niet nodig. Een avond is meer dan genoeg om deze feestdag te eren zoals die bedoeld is. Dus als jij je op Valentijnsdag de hele dag hebt uitgesloofd voor je partner dan moeten die paar uurtjes vandaag, wat zeggen we, paar eervolle minuten, ook wel lukken.
  3. De cadeautjes op Valentijnsdag zijn lang niet zo bevredigend als die op deze feestdag. Want laten we even eerlijk wezen, die doos met chocolaatjes, en bos met rozen kan toch in geen enkele realiteit opboksen tegen die van een heerlijke blow.. uhhh steak.
  4. De commercieel uitgemolken feestdag, Valentijnsdag, is er eentje die best snel kan aantikken. Een cadeau, bos bloemen en etentje en je bent al snel een X aantal tientjes kwijt. Steak & Blowjob day is het goedkopere alternatief van Valentijnsdag. Een heerlijke steak kan ook thuis bereid worden, en die blowjob is sowieso kosteloos. Als je een vriendin hebt natuurlijk, anders kan het wel wat duurder uitpakken.
admin
Delen met
Ook interessant