El correo op Netflix is een nieuwe topper in het rijtje van Spaanse thrillers

mei 20 , 20:58 Entertainment
mv5bndy0ywi0mtatngi1mi00nzmwltk3otutzdgwzdjiyjiymddixkeyxkfqcgdeqxvymtyzmduznjew v1
De avond van Tweede Pinksterdag, vandaag heb je waarschijnlijk heerlijk vrij gehad en morgen gaat het werkleven weer beginnen. Hoe kun je dat lange weekend nou beter afsluiten dan een avondje op de bank met een goede film? Niet! Daarom zijn wij weer op onderzoek uitgegaan en hebben we weer een nieuwe parel voor jullie gevonden. De Spaanse thriller El correo is een goede nieuwkomer op Netflix en stormde meteen de top tien binnen!
Spaanse misdaadfilms en series, ook al kunnen we niet alles verstaan, het zijn vaak onze favoriete. La casa de papel, Narcos en Ingobernable, het zijn allemaal series waar we niet genoeg van krijgen. El correo is een film die mooi past in dit rijtje.

El correo

Iemand die duikt in de onderwereld van de vastgoedmarkt, dat is wat we kunnen verwachten van de Spaanse thriller. Iván is een jonge en bescheiden bediende uit Vallecas. We zien in de film hoe hij zichzelf van die bescheiden jongen 'promoveert' tot een ware man in een internationaal kartel. Wat gebeurt daar dan allemaal? Geld witwassen. Tijdens het kijken van de film zul je je geen moment vervelen, een dikke kijktip dus!
Geen zorgen als je nog niet eens een biertje in het Spaans kan bestellen. De film kun je namelijk met Nederlandse of Engelse ondertiteling bekijken. Het staat nu op Netflix en duurt 1 uur en 42 minuten, precies goed toch?

Cast

De cast is altijd een dingetje. Het maakt of kraakt een film of serie. We kunnen je alvast verklappen dat de cast deze film 100% zeker maakt. Ten eerste is de film fantastisch geregisseerd door Daniel Calparsoro, die je ook kan kennen van de Spaanse Thriller Hasta el cielo .
Dan over naar de sublieme cast. De rol van Iván wordt vertolkt door Arón Piper, ook wel bekend als Ander in de serie Élite . Verder zien we de prachtige María Pedraza, die ook speelt in La casa de papel en Élite verschijnen.
Delen met
Ook interessant