Sony en Marvel hebben fittie om nieuwe Spider-Man film

mrt 27 , 20:58 Entertainment
schermafbeelding 2024 03 27 153255
Wat hebben we ongelofelijk genoten van de vorige Spider-Man-film, Spider-Man: No Way Home. De film kende grootste successen door de 3 verschillende Spider-Mans bij elkaar te brengen. Fans kunnen niet wachten op een vierde film, maar de insteek van de film zorgt voor nogal wat onenigheid.
Sony heeft de rechten over het personage Spider-Man. Het bedrijf heeft een overeenkomst met Marvel, maar nu dreigen de twee bedrijven het niet met elkaar eens te worden voor Spider-Man 4.

Ideeënruzie

Kevin Feige, de baas van Marvel wil een hele andere film maken dan Sony voor ogen heeft. Even de ideeën van de twee op een rijtje. Sony wil weer groots uitpakken met de nieuwe film. In de derde film met Tom Holland als Spider-Man was het multiversum een groot ding. Met de andere Spider-Mans, Doctor Strange, de schurken uit alle Spider-Man was het nogal een grootste film met veel bekende acteurs. Sony wil deze lijn doortrekken en verder met de regisseur Jon Watts die de vorige drie films ook al heeft geregisseerd.
Marvel wil daarentegen een hele andere kant op. Aan het einde van Spider-Man: No Way Home zagen we dat Peter Parker alles moest opofferen om de onbekende superheld te blijven. Niemand weet meer dat Spider-Man bestaat, dus ook zijn vriendin MJ niet. In de vierde film wil Marvel mikken op een wat meer rustigere film en focussen op Peter Parker en zijn eenzame bestaan. Daarnaast willen ze dit doen met een nieuwe regisseur die een de verhaallijn van Spider-Man een nieuw leven in blaast.

Cast

Er gaan al enige tijd wat geruchten over de cast van de nieuwe film. Tom Holland keert ongetwijfeld terug als Peter Parker. Zendaya, die MJ speelt, zal waarschijnlijk ook weer te zien zijn op het witte doek. Verder wordt er gesuggereerd dat Justin Lin de nieuwe film zal gaan regisseren. Lin heeft al meerdere Fast and the Furious films op z’n naam staan.

De strijdbijl begraven

Er lijkt nu toch een overeenkomst te komen tussen Sony en Marvel. De film wordt waarschijnlijk een wat meer ‘grounded’ film, echter komen er wel een aantal bijzondere karakters in voor. Zo zouden personages als Norman Osborn, Kraven the Hunter, Miles Morales, Daredevil en Eddie Brock’s Venom in de film komen. Dit zijn nog allemaal geruchten, dus niks is zeker. De fans zijn voornamelijk opgelucht dat de film in ieder geval geen multiversum-bom wordt, maar een meer ‘grounded’ Spider-Man film.
Delen met
Ook interessant