Sonos Move in Lunar White is hoogwaardig audiobommetje

jul 09 2020, 15:55 Entertainment
sonos move fhm 1
Sonos ken je als het luxemerk die je gehoor aait, kietelt en verwent met audio-installaties van de hoogste kwaliteit voor in huis. Of buiten de deur, want met de Sonos Move speaker kun je ook de hort op. Nu is 'ie uitgekomen in een kekke nieuw kleurtje.
Urenlange avondsessies in het park, warme middagen op het zonovergoten strand of die picknick met je eerste date, met muziek is het leven altijd mooier. De Sonos Move is een twee-speakers-in-een. Superieure geluidsinstallatie voor in elke kamer in je casa royal, maar net zo makkelijk mee naar buiten te sleuren. Daar hebben de designpapi’s van Sonos goed over nagedacht.
sonos move fhm 1

Betere batterij

Het heeft ze ook wel wat opgeleverd, want het is een van de best verkochte producten die Sonos in het assortiment heeft zitten. Nu nog interessanter, want de batterij kan een uurtje langer mee, waardoor z’n totale afspeeltijd 11 uur bedraagt. Mocht je per ongeluk in het water springen terwijl je was vergeten dat je de Move in je handen had, dan is dat geen probleem, want hij is water- en schokbestendig. Hij kan dus ook wel tegen een stootje. Of je nou in Koewit of Siberië zit maakt ook niet veel uit, want hij is bestand tegen extreme warmte en kou.
Geheel anno 2020 komen er geen draden aan te pas, volledig draadloos dus. Als je op pad gaat dan schakel je gewoon over bluetooth, terwijl je thuis via wifi streamt. Zeker als je al meerdere Sonos speakers thuis hebt is dit een aanrader, want thuis verbindt ‘ie met al je andere apparaten. ‘Stay connected’ hebben ze goed begrepen bij Sonos. Sonos Move in Lunar White is vanaf nu in Nederland te bestellen via sonos.com en kost je €399,-.

Full Spectrum op Sonos Radio

Om het Sonos nieuwskatern helemaal af te maken: ze komen met een mooi initiatief rondom de Pride-vieringen. Vanwege corona helaas geen grote botenoptocht in Amsterdam dit jaar, maar een wat meer ingetogen viering. Sonos doet een mooie duit in het feestvieren, want om zichtbaarheid en saamhorigheid te creëren voor LGBTQI+ hebben ze een nieuwe radiozender op Sonos Radio gelanceerd: Full Spectrum. Niet alleen een playlist, het is een volledige geprogrammeerde radiozender met muziek uitgekozen door Pride@Sonos. Reken maar dat je hier vrolijk van gaat worden, ouwe dibbes. Weet je gelijk wat je moet draaien op je nieuwe Sonos Move. Check Full Spectrum voor meer informatione!
Delen met
Ook interessant