Dit is een van de mooiste sneaker stores van Nederland

mrt 22 2017, 16:00 Entertainment
bruut sneakers
De online sneaker store van Nederland, da's Bruut.nl opende in 2012 in Hoofddorp haar deuren. Al snel groeide deze winkel uit tot een internationale online en offline sneaker winkel. Met dank aan het welbekende internet, dat gaat ooit nog eens groot worden, weten sneaker liefhebbers uit de hele wereld Bruut nu te vinden. Met hun unieke collectie aan sneakers merken als Nike , Adidas , ASICS TIGER , Puma , Reebok en ARKK Copenhagen is Bruut niet zomaar een winkel, nee dit een is een ‘Exclusieve sneaker boutique’.
Verder verkoopt Bruut kleding merken van o.a. Daily Paper , Stussy , Nike Tech Fleece , Billionaire Boys Club van Pharrel Williams, De Zeep en natuurlijk verkoopt Bruut.nl hun eigen merchandise. Met een minimalistische design en een sneakerwall van 11 meter lang heeft Bruut een fraaie winkel neergezet in het centrum van Hoofddorp. Moeite waard om een keer binnen te lopen om deze winkel te bezoeken!
“Toen we begonnen waren met het concept wilde we graag een strakke cleane shop zijn waar gastvrijheid en service hoog in het vaandel staat. Het neerzetten van een shop waar mensen graag komen en het gevoel hebben dat zij ergens bij horen. Het creëren van een eigen community, namelijk een ‘Bruut Community’, aldus Mietze, eigenaresse van Bruut.
Via samenwerkingen met internationale DJ’s en jong opkomende Nederlandse merken laat Bruut er geen gras over groeien. Met merken als paper">Daily Paper en DeZeep mengt Bruut zich zowel in de jonge scene als in de oudere scene.
Om dit alles te vieren, geeft Bruut de trouwe lezers van FHM een leuk cadeau! Wil je online een aankoop doen, dan krijg je van ons een kortingscode van 10 euro. Maar als je kennis komt maken met onze winkel en je dit artikel laat zien krijg je van ons maar liefst 25% korting op je aankoop. Snel langsgaan dus!
Delen met
Ook interessant