Hitserie Sleepers met Robert de Hoog komt met knallend derde seizoen

feb 01 , 11:05 Entertainment
download 1
We hebben breaking news! Het derde seizoen van de keiharde misdaadserie Sleepers is officieel bevestigd. Weet je nog die corrupte agent Martin die tussen de duistere onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche balanceerde? Het eerste seizoen was al bloedstollend en het tweede seizoen blijkt ook een mega succes. Robert de Hoog, de hoofdrolspeler, beter bekend als ‘Tatta’ uit de hitserie Mocro Maffia , heeft in de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach bevestigd dat we ons kunnen opmaken voor een derde seizoen!
Pas op spoiler! Dus, check it out, vanaf morgen kunnen we het hele seizoen van Sleepers S2 binge-watchen op videoland. Deze keer wordt het nog intenser, want Martin wordt geconfronteerd met zijn dubbelleven door Noura en dat heeft wat gevolgen voor zijn gezin, vooral na de shockerende liquidatie die alles op z’n kop zet. Martin moet zelfs intrekken bij Willem. Ondertussen doet hij er alles aan om het vertrouwen van Noura terug te winnen, terwijl zijn ontmaskering steeds dichterbij lijkt te komen door Tarik en Judith.

Plot

En dat is nog niet alles, Ans staat onder enorme druk en neemt een beslissing die het hele land op z'n kop zet. Terwijl Martin probeert zijn leven weer op de rails te krijgen, is Ans helemaal van de kaart. Als het einde in zicht lijkt te zijn, neemt Willem misschien wel een van de slechtste beslissingen van zijn leven. Drama en spanning in overload!

Bekend gezicht

Oh, en Henk ten Cate, je weet wel, de voormalige hoofdtrainer van Ajax en assistent van Frank Rijkaard bij FC Barcelona, is nu in het tweede seizoen van Sleepers te zien. En je gelooft nooit hoe hij in de serie terechtkwam. Dus, Robert de Hoog, de grote man achter de serie, had Henk 'gespot' in een talkshow terwijl hij met Ruud Gullit en Marco van Basten aan het kletsen was. En Robert dacht: "Daar heb je mijn man voor de rol van Jan-Willem!". Zodoende is het balletje dus gaan rollen en nu is Ten Cate dus te bewonderen.

Certified banger

Oh, en de recensies zijn ook geweldig: "Het ijzersterke tweede seizoen van Sleepers is nog rauwer en gruwelijker", zegt VPRO Gids. En Veronica Superguide zegt dat elke scène urgent en spannend is. De Lagarde vindt de serie alleen maar beter worden en Het Parool is helemaal weg van de openingsscène van seizoen 2. Het is echt een topper!
Dus, vanaf 2 februari kunnen we alles binge-watchen. Zorg ervoor dat je erbij bent, het wordt weer een rollercoaster van drama en misdaad! Ennn... we kunnen in ons achterhoofd houden dat er derde seizoen aankomt!
Delen met
Ook interessant