Bangin' vierde én laatste seizoen Sex Education in aantocht

sep 13 2023, 17:03 Entertainment
jajajaja
Het is alweer een tijdje geleden dat we voor het laatst hebben gesproken over de studenten van Moordale High, we hebben het natuurlijk over de school uit de hitserie Sex Education . Het goede nieuws is dat ons favoriete team voor seksuele voorlichting deze maand terug is met hun vierde seizoen. Minder is, dat Netflix heeft gecommuniceerd dat dit het laatste seizoen is van de immens populaire serie. Aan zo veel leuke dingen in het leven komt een eind.
Na twee jaar van afwezigheid keren op 21 september het hart en ziel van de serie, onze geliefde personages Otis, Maeve, en Eric officieel terug. We maken ons alvast klaar voor de enorme hoeveelheid drama die zich allemaal af gaat spelen.

Wat kunnen we verwachten

Nadat seizoen drie ons met een cliffhanger heeft achtergelaten zijn er nog genoeg onopgeloste problemen die zich afspelen in Moordale. Zullen Otis en Maeve eindelijk hun gevoelens op een ritje krijgen? Hoe zal de door de studenten gerunde sekstherapiekliniek omgaan met nieuwe uitdagingen? Geloof ons, het wordt een achtbaan van emoties, en wij zijn er helemaal klaar voor.

Kenmerkende mix

Sex Education heeft altijd uitgeblonken het aanpakken van problemen uit het echte leven, zoals seksualiteit, relaties en mentale gezondheid. Seizoen vier zal gelukkig niet van deze formule afwijken. We kunnen een mix van humor en oprechte momenten verwachten terwijl we diep in de belangrijke onderwerpen duiken. Oké, laten we onze voorspellingshoeden even opzetten, wij wedden dat de seksscènes we weer legendarisch zullen zijn!

Mimi Keene

Honorable mention, de absolute ster van vorige seizoen Ruby (Mimi Keene). In seizoen drie kreeg ze een relatie met onze hoofdpersoon, de nogal sukkelige Otis. Mimi speelt Ruby, de meest populaire chick van de school. We zagen een heel andere kant te zien van Ruby wat zorgde voor veel medeleven en ook zeker hilariteit. Misschien dat er in het nieuwe seizoen toch nog wat oploeit tussen de twee. We wachten het in spanning af.
Tot slot nog wat foto’s uit van de actrice. Je snapt zelf ook wel waarom.
Delen met
Ook interessant