Actrice Neve Campbell zegt dat vijfde deel van griezelfilm Scream eraan komt

mei 08 2020, 12:30 Entertainment
scream
Kun je het nog herinneren? Je ging met je nieuwe vlam lekker naar de nieuwste film van Scream. Tijdens de film kruipt ze lekker dicht tegen je aan. En jij je maar groot proberen te houden, terwijl je het stiekem in je broek deed van angst. Mooie tijden waren dat. Goed nieuws, want het ziet er naar uit dat er een vijfde deel van de film komt.

Scream

De makers van de griezelfilms hebben elkaar gesproken. Nu is het tijd om de magie van toen opnieuw te creëren. We zwijmelden allemaal weg bij actrice Neve Campbell. In de filmreeks speelt ze Sidney. Nu maakt Neve ons alweer blij, ze licht namelijk een klein tipje van de sluier op over hun plannen. “Er hebben gesprekken plaatsgevonden”, vertelt ze in een YouTube-interview met Jake Hamilton. “Ze hebben me benaderd.” Ja, we weten dus niet heel veel, maar het is in ieder geval iets!

Nieuwe regisseurs

Het is nu vooral hopen dat het coronavirus niet in de weg gaat zitten. “Het is een beetje lastig inschatten hoe het allemaal gaat werken door het coronavirus. Hopelijk komen we er smane uit wat er nodig is om dit te laten gebeuren.” Maar het coronavirus is niet het enige wat de actrice een beetje onzeker maakt. De originele regisseur, Wes Craven, overleed in 2015. Neve gaf aan dat ze best terughoudend was over een nieuwe film zonder hem. Hij was immers het genie die de films zo magisch maakten. Maar gelukkig ziet ze ook potentie in de nieuwe regisseurs. “Ze hebben zo veel waardering voor Wes’ films en dat willen ze eren. Dat betekent heel veel voor me.”

Courtney Cox

Helaas weten we nog bar weinig over het vijfde deel van de horrorfilmreeks. Zo weten we nog niet of andere acteurs zoals Courtney Cox, Drew Barrymore en David Arquette terugkomen. We hopen het natuurlijk wel. Dan kunnen we heerlijk nostalgische gevoelens ophalen in de bios. Als Courtney meewerkt met de nieuwe film, gaat ze nog een bomvolle agenda krijgen ook. Ze speelt namelijk Monica Geller in de hitserie Friends. Zij maken ook een comeback. We hopen dat ze het gewoon allebei kan oppakken, dat zou helemaal mooi zijn natuurlijk.
Delen met
Ook interessant