Egyptische scheids gebruikte fan's telefoon voor VAR-momentje

mrt 22 2023, 21:00 Entertainment
baldomero toledo checks var seattle sounders vs sporting kansas city
Voetbalscheidsrechter zijn is een vak apart. Voor de helft van de supporters doe je het sowieso fout. Ga daar maar eens mee om. Vaak zijn het prima gozers die ook maar hun best doen. Maar ja, vertel dat maar eens tegen een emotionele supporter die zijn cluppie net heeft zien verliezen. Maar scheidsrechters blijven ook mensen, echt niet alles gaat goed.
Laatst zetten we nog de meest opmerkelijke scheidsrechterlijke dwalingen op en rijtje .

Egypte

In Egypte gebeurde iets wat daar moeiteloos in zou passen. In Egypte is geen VAR, dus moet je het maar doen met de beslissing van de leidsman in kwestie. Scheidsrechter Mohamed Farouk twijfelde toch een beetje. Tijdens de wedstrijd tussen Suez en Al-Nasr protesteerde de thuisploeg na de gelijkmaker van Al-Nasr. Er zou hands gemaakt zijn.
De scheidsrechter had dringend behoefte aan de man in Zeist. Maar die was er dus niet. Toen besloot hij het doelpunt terug te kijken op de telefoon van een supporter en de goal af te keuren. Suez verloor met 3-1. Na de wedstrijd moest hij onder politiebegeleiding het veld verlaten en de Egyptische bond heeft hem nu voor onbepaalde tijd geschorst. Foutje!

In der 2. Liga in #Ägypten gibt es eigentlich keinen VAR. In der Partie Suez SC v Al-Nasr entschieden sich Schiedsrichter Mohamed Farouk und sein Team gestern aber, einen 2:2-Ausgleich in der 90. auf dem Handy eines Zuschauers anzuschauen, um weitere Ausschreitungen zu verhindern

53
Reply
Delen met
Ook interessant