Op deze manier maak jij kans om een Rolex Daytona of Submariner te winnen

jun 07 , 11:55 Entertainment
daytona126500ln 01 kopie
Ben je al bekend met The Premium Time Company ? Zo nee, dan gaan we dat zo nog even uitleggen. Eerst even het goede nieuws, want jij maakt kans op een Rolex Daytona en een Rolex Submariner!
Klaar om je Rolex-droom werkelijkheid te laten worden? Het enige wat je hoeft te doen is een ticketje kopen. Mocht je nog niet bekend zijn met dit fenomeen: The Premium Time Company heeft een rijke historie met het weggeven van Rolex horloges. In totaal is er al een prijzenpot van meer dan 800.000 euro weggegeven!

The Premium Time Company

Het bedrijf verkoopt maar een bepaald aantal tickets per trekking. Als je voor de Rolex Daytona gaat, gaat het tussen jou en 699 anderen. Als je je voor de trekking van de Submariner inschrijft, dan gaat het tussen jou en 1499 anderen. Best een redelijke kans dus, dat jij binnenkort een iconisch horloge om je pols hebt hangen. De ticketprijzen zijn erg redelijk, als je bedenkt dat je dan ongeveer 1/450e deel van de prijs van de Rolex betaalt.

Rolex Daytona

Ken je die line van Frenna? ' Daydate of die Daytona'. Hier heeft hij het natuurlijk over het prestigieuze horloge van het Zwitserse merk Rolex. De Daytona is een van de meest moeilijk te krijgen Rolex horloges wereldwijd. Normaal gesproken is een wachttijd van drie jaar niet onrealistisch. Maar bij The Premium Time Company wordt dat gereduceerd naar slechts een week. Het horloge dat verloot wordt heeft een waarde van 27.000 pond, dat is naar onze munt omgerekend ruim 31.000 euro waard. Niet zomaar een bedrag om uit te geven aan een horloge, wel een heel erg lekker bedrag om te winnen.
daytona126500ln 01

Rolex Submariner

De Rolex Submariner is misschien wel het meest iconische horloge van het luxemerk. Een echte klassieker. Van origine is het een duikershorloge, maar tegenwoordig wordt het gewoon gedragen door iedereen met een beetje smaak in horloges. Qua uitstraling lekker basic, waardoor die elke outfit die jij uit de kast trekt goed complementeert. De waarde van dit horloge is 11.000 pond, ofwel een kleine 13.000 euro in Nederland.
sub 02

Meedoen

Nu vraag jij je af wat je in godsnaam moet doen om zo’n horloge te bemachtigen. Dit hebben we even extra makkelijk gemaakt. Je gaat naar de website van The Premium Time Company en koopt hier een ticket voor óf de Daytona, óf de Submariner. De trekking is al snel, dus wacht niet te lang! Zorg er daarnaast voor dat je je abonneert op hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe wekelijkse wedstrijden en volg hen op Instagram voor speciale aanbiedingen.
Delen met
Ook interessant