ROLADIN Bakery & Cafe is toffe nieuwe plek in The Westfield Mall

feb 09 2022, 16:00 Entertainment
unnamed 2
Voor het eerst na dertien jaar heeft THE ENTOURAGE GROUP haar eerste locatie buiten ons mooie Amsterdam geopend. Met ROLADIN Bakery & Cafe heeft THE ENTOURAGE GROUP zijn entree genomen in onze hofstad. Het voegt hiermee een moderne patisserie en drank concept in The Westfield Mall of The Netherlands toe. Naast lekker winkelen kan je er nu ook nog eens goed eten. Overheerlijke huisgemaakte snacks, zoals donuts en croissants, verrukkelijke babkas , vers gemaakte sandwiches en assortiment aan dranken waar je u tegen zegt. Allemaal te vinden op één plek, de hele dag door. Dagje Den Haag plannen dus.
ROLADIN Bakery & Cafe geeft een verfrissende blik van een high-end patisserie naar een ongeëvenaarde all day experience. Mannen, we kunnen er niet omheen: ook wij houden van chocolade, heerlijke donuts, verrukkelijke gebakjes en buitengewone goede sandwiches. De 360 graden bar dient als middelpunt op de ‘ Dining Plaza ’. Hier komen de verschillende verrukkelijkheden compleet tot leven in een open keuken. ROLADIN is dé perfecte plek om ff snelle jelle een lunch te scoren of om juist neer te strijken voor een goede kop koffie.

ROLADIN Bakery & Cafe

Wanneer de dag plaats maakt voor de avond, transformeert de bar tot een bruisende en levendige plek waarbij de displays goed gevuld worden met verschillende bites. Hierbij worden er passende aperitivo’s, cocktails en een ruim assortiment aan spirits toegevoegd. Eerlijk is eerlijk heren; ook een goede cocktail slaan we niet af.

Menu

ROLADIN Bakery & Cafe is een high-end, maar toch ook een hele casual patisserie met een internationale uitstraling. Van het eerst bestelde kopje koffie tot aan de laatst gedronken cocktail; ROLADIN is een all-day en full-service concept. Bartenders van THE ENTOURAGE GROUP staan achter de kenmerkende 360-graden bar. Zij brengen ROLADIN vanaf de avonduren al mixend, shakend en schenkend het epicentrum van high-end cocktails. Op ieder uur van de dag lest het drankmenu de dorst met verse fruitsappen, diverse koffie blends, een high-end selectie spirits, een sterk wijnmenu en kenmerkende cocktails. Klinkt heer-lijk.

Design

De bar is het centrale element van het ‘Eettheater’ in The Westfield Mall of The Netherlands. Carbon Studio heeft dit meesterwerk mogen ontwerpen. Bezoekers kunnen plaats nemen aan de bar, die dus echt de eye catcher is, en kunnen bestellen uit de lange glazen vitrines. ROLADIN geeft een ‘jaren-50’, Miami Beach drive-in restaurant’ vibe. Hier wil je toch een keer geweest zijn? Sinds vorige week is deze nieuwe parel van The Westfield Mall geopend om te zorgen voor een onvergetelijke ervaring.
Delen met
Ook interessant