Review: Blowtech, de automatische masturbator aka blowjob machine

mei 28 , 16:30 Entertainment
blowtech masturbator review fhm01
De maand mei is de maand dat de vogeltjes te beginnen te fluiten en we ons kunnen verheugen op de zomer, maar het is ook Mei Masturbatiemaand . Ja jongens, is belangrijk. Vandaag is het zelfs internationale Masturbatiedag. Hoe kunnen we dat beter vieren dan met een review van de Blowtech, de automatische masturbator mét verwarmingsfunctie.
Waar we ons in november moeten onthouden om de pony te melken, mits je meedoet aan No Nut November - daar worden we in mei juist gestimuleerd om jezelf een low-five te geven. In verschillende landen, waaronder Nederland, is deze maand omgedoopt tot Mei Masturbatiemaand. Met als hoogtepunt Internationale Masturbatiedag op 28 mei. De dag waarop we allen massaal de aap op z’n bakkes mogen geven. Dat geldt overigens niet alleen voor mannen, ook vrouwen mogen op deze dag natuurlijk de vijver laten vollopen.

Mannenemancipatie

Maar wij focussen ons uiteraard even op de man. Je kunt uiteraard de boxer dichtkitten door door oldskool handwerk te verrichten. Maar er zijn ook andere methodes. Waar het bij vrouwen doodnormaal is om een Satisfyer in het nachtkasje te hebben liggen, daar blijven de mannen vermoedelijk nog een beetje achter.
blowtech masturbator review fhm04
Dat geeft helemaal niet, maar het is misschien ook een stukje onwetendheid. Wij dragen graag ons steentje bij in dit stukje mannenemancipatie. In het verleden hebben we al wel eens een paar fleshlights getest, maar de Blowtech is wel echt something else .
De naam zegt het al een beetje: blow, van blowjob. Tech, van tech. Van high-tech, van gadget, van snufje. Yep, deze Blowtech gaat automatisch. Hier hoef je niet zelf het werk te doen, maar wordt het voor je gedaan. Net echt. Als we ‘m uit de doos halen, in de letterlijke betekenis van het woord dus, valt allereerst op dat het een flink formaat is. Het apparaat heeft ongeveer de grootte van een volwassen paardenlul, dus dat is best behoorlijk.

Intens

Voluit heet dit de Automatische Masturbator Blowtech Tight Grip Stroking Machine . Dat is een hele mond vol. Onderop zit een aan-uit knop met een lampje. Verder zijn er drie verschillende knopjes, die elk een eigen functie hebben: Stroking, Sucking, Vibrating. Hij stoot, streelt, zuigt en vibreert, waarbij je kan kiezen uit 3 verschillende trillingsintensiteiten en zeven verschillende trillingsritmes. Dat kan best wel intens worden, kunnen wij bevestigen.
blowtech masturbator review fhm03
Daarnaast beschikt ‘ie over een verwarmingsfunctie, waarbij de blowjob machine zo’n 10 minuten nodig heeft om warm te worden. Van binnen is het gemaakt van siliconen en dus lekker zacht en is het gemaakt van geribbelde structuur. De sleeve is uitneembaar, waardoor je ‘m makkelijk schoon maken, wat wel zo hygiënisch is. Je krijgt er een USB-kabeltje bij, waarmee je ‘m eenmaal opgeladen 40 minuten kan gebruiken. Geen idee wat voor rituelen je er op nahoudt, maar in onze optiek zou dat voldoende moeten zijn. Overigens kun je ‘m direct uit de doos gebruiken, dus je hoeft ‘m niet eerst op te laden.
Oké, to he point. Wij zijn net zo nieuwsgierig als jij. Want hoe dat is nou, zo’n Blowtech automatische masturbator? Ja, het is maf om zo’n apparaat te gebruiken. Maar als je je over dat potentiële ongemak hebt heen gezet, dan is dit wel een sensatie hoor. Waar je een fleshlight zelf moet bewegen, daar doet de Blowtech het werk voor jou. Vind de juiste afstelling waar jij je prettig bij voelt, sluit je ogen en laat je fantastie het werk doen.

Seks van de toekomst

Over fantasie gesproken. Stel je eens voor dat je ook nog een VR-bril op je hoofd zet. Je hebt natuurlijk al VR porno die je kan aanslingeren om jezelf een slinger te geven. Combineer dat met deze Blowtech machine en je hebt de formule voor de seks van de toekomst. Het moet een gek gezicht zijn, maar anno 2024 is dit allemaal mogelijk.
blowtech masturbator review fhm05
Nee, er gaat niks boven een mensch van vlees en bloed. Maar er zijn ook ook fases in je leven dat je liefdesleven effe on hold staat. Tegelijkertijd heb jij wel je behoeftes. Dat is zo normaal als het kapsel van Kees van der Spek. Het handwerk blijft uitermate geschikt voor de snelle bevrediging, maar als je eens wat anders wil en een sensationele masturbatie-ervaring wil proberen, dan gaat dit absoluut een toevoeging zijn in jouw slaapkamer.

Korting op Blowtech

Benieuwd geworden? In het kader van Mei Masturbatiemaand mogen we van onze vrienden van Willie 15 euro korting geven op alle drie de Blowtech apparaten. Daarbij kun je naast de Blowtech kiezen uit de deepthroat masturbator of de handjob masturbator . Ga naar de website van Willie.nl en gebruik kortingscodeBLOWTECH15MM en profiteer! Je hebt tot en met 4 juni om van deze kortingscode gebruik te maken.
Delen met
Ook interessant