Red Hot Chili Peppers geven verrassingsoptreden in Halloween-style voor studenten

nov 01 2018, 12:00 Entertainment
rhcphalloween
Je zou maar op de Viewpoint School in Calabasas, California zitten. De studenten op deze school kregen een ervaring om nooit meer te vergeten. De chili peppers">Hot Chili Peppers">Red Hot Chili Peppers kwamen effe een liedje spelen, compleet uitgedost in halloweenkledij . Het publiek is nog aardig tam, wij zouden he-le-maal gek worden.
De band gaf een energiek optreden om half 10 in de morgen, op dat tijdstip liggen de meeste rocksterren nog hun roes uit te slapen. Het is ook niet zo vreemd dat de band op deze school is gaan spelen, gezien de kinderen van drummer Chad Smith hier ook les krijgen.

Can't Stop

“Who rocks out at 9:30am at my kids’ school?,” zei de drummer achteraf op Twitter. Het was Great Pumpkin Day op de school. Hoe kun je dat nou beter vieren dan met de Peppers? Ze speelden een geweldige uitvoering van de hit Can't Stop. Deze gig laat zien dat het heilige vuur nog lang niet is opgebrand.

Nieuw album

In een recent interview met New York Post, vertelde zanger Anthony Kiedis dat hot chili">red hot chili">de Red Hot Chili Peppers bezig zijn met de opvolger van het in 2016 verschenen album The Getaway. We zijn benieuwd. Ze mogen wat ons betreft hier ook op de redactie komen spelen. Altijd welkom.
Delen met
Ook interessant