Rapper Sjors laat alvast zien hoe hij Dave Roelvink wil slopen in de boksring

sep 17 2018, 18:00 Entertainment
schermafbeelding 2018 09 17 om 161931
Als het aan wereldster Rapper Sjors ligt staat hij binnenkort te matten met Dave Roelvink. In YouTube-land is er namelijk een bokshype gaande. Zo namen stapten eerder dit jaar Logan Paul en KSI met elkaar de ring in om een potje te knokken.

Gruwelijke vechtskills

In Nederland zijn nu ook een paar vechtpartijtjes gepland. Zo gaan YouTuber Nesim Nijah en vlogger Anouar Alharthe binnenkort een paar bitchslaps uitwisselen. Ook rapper Boef gaat misschien de boksring in. Hier wil ‘ie dan wel 120.000 euro voor. Het idee te gaan boksen is nu ook in het koppie van onze Sjors geland. Waarschijnlijk stapt hij voor veel minder poen de ring in. In deze video die hij deelde geeft hij ons namelijk alvast een voorproefje van z’n gruwelijke vechtskills. Mayweather is er niets bij.
Wij hopen in ieder geval dat dit gaat gebeuren. Yeah, let’s go! Die twee elkaar de kop in zien slaan is toch komedie in zijn puurste vorm? Als Sjors na een succesvolle rap- en pornocarrière ook nog de boksbusiness ingaat kan zelfs Rico Verhoeven de biezen pakken.
Delen met
Ook interessant