Winactie: Once Upon a Time…in Hollywood is binnenkort verkrijgbaar voor thuis

dec 20 2019, 19:00 Entertainment
3438 szd 01 hr
Het is de negende film van één van Hollywoods meest geliefde en bekroonde regisseurs. Quentin Tarantino heeft het weer voor elkaar gekregen om een top film te maken. Once Upon a Time…in Hollywood kan worden gezien als een ‘instant’ classic en een absolute liefdesbrief naar Hollywood. Vanaf 20 december kun jij deze voor vijf Golden Globes genomineerde film op dvd, Blu-ray en 4K Ultra HD aan je filmcollectie toevoegen en vanaf 13 december is die al digitaal te downloaden. Bovendien brengt Sony Pictures Home Entertainment ook nog twee limited-edition collector’s items uit.

Once Upon a Time…in Hollywood

Once Upon a Time speelt zich af in de laatste jaren van het gouden tijdperk van Hollywood. Het is 1969 en Rick Dalton (Leonardo Di Caprio), een tv-ster, heeft het lastig om als acteur staande te blijven in het veranderende Hollywood. Zelf heeft hij er niet echt veel vertrouwen meer in en is druk op zoek naar goede rollen. Dit doet hij samen met zijn al jarenlange vertrouwde stunt stand-in Cliff Booth (Brad Pitt). Ook volgen we een jonge Sharon Tate, gespeeld door de altijd prachtige Margot Robbie, die haar weg vindt als een opkomende actrice in Hollywood. Zij is net met haar man Roman Polanski in de villa naast Rick gaan wonen.
3438 szd 04 hr 682x1024

Charles Manson

De slimme koppen onder ons hebben natuurlijk al door dat het jaar 1969 en Sharon Tate een gruwelijke verbintenis hebben. Sharon Tate werd op 9 augustus 1969 vermoord door een aantal volgelingen van de Manson Family. Een sekte gestoorde mensen die onder leiding stond van Charles Manson. De film bevat dan ook karakters van mensen die echt leven of hebben geleefd. Once Upon a Time is hierdoor een mix van fictie en waargebeurde gebeurtenissen met een fantastische Tarantino twist. Het zou natuurlijk ook geen Tarantino film zijn als dit niet het geval was.

Een van de beste casts aller tijden

De film kent naast Leo, Brad en Margot nog een gigantische waslijst aan topacteurs. Zo schitteren onder andere Julia Butters, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Austin Butler, Dakota Fanning, Emile Hirsch, Bruce Dern en Al Pacino - in verschillende verhaallijnen - als eerbetoon aan de laatste momenten van Hollywoods Gouden Eeuw, waaronder een cameo van Luke Perry in zijn onverwacht laatste rol. We spreken echt over een van de beste casts aller tijden.
3438 szd 06 hr 1024x682

limited-edition collector’s item

We hadden in de intro al een hint gegeven dat er ook een toffee collecter’s item wordt uitgebracht. Deze Limited Edition 4K Ultra HD Collector’s Edition, mag jij als echte Tarantino-fan niet missen. Deze premium verzamelverpakking bevat een 7-inch vinylplaat met twee van de meest tot de verbeelding sprekende nummers van de soundtrack (compleet met draaitafeladapter), een collector's item vintage poster van Rick Dalton-film Operazione Dyn-o-mite! En een exclusieve nieuwe MAD Magazine-parodie op de Rick Dalton tv-serie “Bounty Law”, Lousy Law . Het tweede collector’s item is een Limited Edition Steelbook. Deze bevat de film in 4K Ultra HD en Blu-ray samen met bomvol extra content.
2431 pln 01 hr 1024x970
De normale dvd en Blu-ray uitvoeringen bevatten ook elk al bonusmateriaal. De dvd bevat zeven extra scénes. Dat alleen is al reden genoeg om de film aan je collectie toe te voegen, want meer Tarantino is altijd een win-win situatie. De Blu-ray uitvoering bevat ook deze zeven extra scénes, maar bevat ook nog vijf exclusieve ‘achter de schermen’-clips, waaronder: Quentin Tarantino’s liefdesbrief aan Hollywood, Bob Richardson – For the Love of Film, Shop Talk – De auto’s van 1969, Restoring Hollywood – Het productiedesign van Once Upon a Time…in Hollywood en tot slot 1969 fashion. Deze wil je hebben! Via b ol.com kun je 'm simpel zelf aanschaffen. Weet je tenminste zeker dat je 'm krijgt. Bij de winactie (zie hieronder) moet je natuurlijk een beetje geluk hebben.
3438 szd 16 hr 1024x689

Winactie

Zoals je in de titel al kon lezen mogen we ook een paar prijzen weggeven. Om de release van de negende film van Tarantino te vieren geven wij één collector’s item weg en drie Blu-rays. Tag in de comments onder het Facebookbericht een vriend(in) met wie je deze film wil kijken en laat weten waarom jij als Tarantino-fan deze film aan je collectie wil toevoegen. Doe eens gek en verzin iets leuks. Veel succes mannen. And away we go!
Delen met
Ook interessant