PSV en Viaplay komen met sensationele docuserie over de voetbalreis van Cody Gakpo

nov 23 2023, 10:58 Entertainment
391625086 18369311902068796 5037483637554268489 n
2022, het jaar van de grote doorbraak van Cody Gakpo. Als absolute ster van de Nederlandse competitie vertrok de Eintovenaar , zoals ‘ie liefkozend wordt genoemd, na het WK ’22 voor een bedrag van 50 miljoen euro naar Liverpool FC. Regisseur van de serie Lennart Timmermans zat er met z’n neus bovenop en mocht onwijs dichtbij komen. Zie hier het resultaat: ‘Cody Gakpo Psalm 20:4’, een waanzinnige serie over de aanvaller uit Eindhoven.
De serie vertelt het verhaal van de opkomst van onze Nederlandse voetbalheld Cody Gakpo. Van zijn tijd bij PSV in de Eredivisie tot zijn geweldige avonturen bij Oranje en uiteindelijk zijn overstap naar het enorme Liverpool in de Premier League.

‘Mijn verhaal delen’

Cody Gakpo laat zich eveneens uit over de serie via de clubkanalen van PSV. "Ik ben blij mijn verhaal te kunnen delen met voetbalfans wereldwijd. Het is tot nu toe een ongelooflijke reis geweest en ik ben dankbaar dat ik de kans krijg om mensen te laten zien wat er nodig is om een ​​topvoetballer te worden, maar ook hoe belangrijk het is om trouw te blijven aan jezelf en de mensen die er het meest toe doen. Ik ben erg blij met de samenwerking tussen mijzelf, PSV en Viaplay, die deze serie tot leven brengt."

Cody Gakpo

De docu is geregisseerd door Lennart Timmerman en Ties Gooren van PSV Media. In de serie krijg je van dichtbij mee hoe de transfer van de Eintovenaar naar Liverpool tot stand kwam. Cody's verhaal, zowel op als naast het veld, is echt top. Cody is niet alleen een geweldige voetballer, maar ook heel fijn mens en inspirerend persoon. Daarnaast zijn de sterke familiebanden van de aanvaller en het diepgeworteld geloof, waar je ook inzicht in krijgt, mooi om te zien.
Vanaf zaterdag 25 november kun je deze docuserie exclusief checken op Viaplay.
Delen met
Ook interessant