Roger Federers krijgt vette docu op Amazon Prime: One final serve

mei 17 , 20:58 Entertainment
snapinstaapp 443577999 983051153188227 5898637086701176477 n 1080
Niemand minder dan Roger Federer, de Zwitserse legende, die voor de laatste keer het tennisveld betreedt in zijn glansrijke tennisloopbaan komt met vette documentaire One final serve . We hebben het over de man die twintigvoudig grandslamwinnaar is, in totaal maar liefst 310 weken lang nummer een van de wereld is en vijf keer de nummer een van het einde van het jaar is geweest. Hij neemt nu afscheid van de sport die hij decennialang heeft gedomineerd.
Pak die markeerstift er maar weer bij, want Amazon Prime staat op het punt om iets echt bijzonders te serveren en dat moet in de agenda. Ze hebben een documentaire in de maak die op 20 juni op het scherm verschijnt en het belooft een knaller te worden.

One final serve

Origineel zou deze documentaire gewoon een klein persoonlijk projectje zijn, om de laatste dagen van zijn professionele tenniscarrière vast te leggen. De camera's hebben zoveel magie vastgelegd, zoveel krachtige momenten, dat het uitgroeide tot een volwaardige cinematografische reis.
Geregisseerd door het genie achter documentaires over legendes als Amy Winehouse en Ayrton Senna en Asif Kapadia, belooft deze film een rollercoaster aan emotie te worden.Het is niet alleen Roger die in de spotlights staat. We krijgen ook optredens van tenniszwaargewichten als Rafael Nadal, Novak Djokovic en Andy Murray, die hun zegje doen in het verhaal van een legendarisch afscheid. Vroeger ontweek Federer de camera's alsof het tennisballen waren, maar waarom niet de laatste fase van je carrière vastleggen? Hij had op dat moment geen idee dat het zo'n persoonlijke reis zou worden.

Carrière

Voor degenen die onder een steen hebben geleefd of misschien gewoon een kleine herinnering nodig hebben, Roger Federer domineerde niet alleen het tennisveld; hij bezat het gewoon. Twintig Grand Slam-titels, waarvan acht op het gras van Wimbledon, zijn persoonlijke speeltuin. Laten we ook zijn heerschappij aan de top van de ATP-ranking niet vergeten, voor een verbijsterende 310 weken.
Dus, markeer je agenda's, stel die herinneringen in en maak je klaar om geschiedenis te aanschouwen. 20 juni, Amazon Prime Video. Het is de laatste ace van Roger Federer, dat wil je niet missen.
Delen met
Ook interessant