Prequelserie Dexter: Original Sin is opnieuw bloedstollend

jul 07 , 15:55 Entertainment
dexter st16x9 3840x2160 808 a01
Goed nieuws voor alle Dexter-fans van Nederlandse bodem. Na maanden van zenuwslopende spanning en knagende nieuwsgierigheid kunnen we eindelijk opgelucht ademhalen: de nieuwe prequelserie Dexter: Original Sin komt later dit jaar exclusief naar SkyShowtime. De premièredatum wordt binnenkort bekendgemaakt. Dit komt natuurlijk als geroepen, want de kijklijst begon alweer aardig uit te dunnen. 
Voor degenen die dachten dat Dexter al alles had meegemaakt wat een seriemoordenaar kon meemaken, uh, nope. Deze nieuwe 10-delige serie neemt ons mee terug naar 1991, een tijdperk waarin Dexter nog een jonge, onschuldige (nou ja, soort van) kerel was.

Dexter: Original Sin

Het verhaal speelt zich 15 jaar vóór de gebeurtenissen van de originele serie af en volgt een jonge Dexter Morgan, gespeeld door Patrick Gibson. Hier zien we een Dexter die nog maar net begint te ontdekken dat hij niet bepaald de boy next door is. Onder het strenge, maar liefdevolle mentorschap van zijn adoptievader Harry Morgan, gespeeld door Golden Globe-winnaar Christian Slater, leert Dexter zijn moordlustige impulsen te richten op het elimineren van de 'slechtste van de slechtste'. Geen makkelijke taak, vooral als je bedenkt dat hij constant balanceert op de dunne lijn tussen gerechtigheid en een heerlijk stukje wraak.

Meer Dexter

Dexter begint in deze prequel aan een forensische stage bij het Miami Metro Police Department. Stel je dus voor: een jongeman die worstelt met een interne storm aan moordlustige neigingen, terwijl hij dagelijks omringd is door criminelen en bewijsstukken. Het is als een snoepwinkel runnen en jezelf voortdurend moet inhouden om niet iets op te eten. Zijn dilemma? Blijft hij trouw aan zijn morele code die hij van Harry heeft geleerd, of geeft hij toe aan zijn duistere verlangens? Dit levert gegarandeerd de nodige zenuwslopende momenten op waarbij je op het puntje van je stoel zit.

SkyShowtime

Met Patrick Gibson en Christian Slater aan het roer belooft Dexter: Original Sin een serie te worden waar je u tegen zegt. We verwachten een bloedstollend avontuur, exclusief te zien op SkyShowtime. De premièredatum volgt nog, wie weet ontdekken we dan waarom Dexter zo'n fan is van die iconische plastic wrap.
Delen met
Ook interessant