Jou en je vrijgezellenfeest willen ze in Platja d’Aro niet meer hebben

jun 04 , 20:58 Entertainment
depositphotos 273214472 s
Piemelpakken, stripclubs, heel veel drank en sekspoppen. Als we die dingen zo opsommen kunnen we eigenlijk maar aan één ding denken: een vrijgezellenfeest! Nou, dit feest willen ze na Praag dus ook niet meer in Platja d’Aro. Ze zijn daar namelijk helemaal klaar met die losgeslagen mensen en treden hard op.
Eerlijk is eerlijk, naar het buitenland met je vrijgezellenfeest is toch wel een soort droom. Met al je vrienden nog één keer losgaan voor je het eeuwige jawoord geeft bij het altaar. Zet een groep mannen, met heel veel drank bij elkaar en je weet eigenlijk al dat er dan dingen gebeuren of gezegd worden die niet voor iedereens oren en ogen bestemd zijn. Daar denkt de lokale Spaanse gemeenschap in ieder geval wel zo over.

Platja d’Aro

Burgemeester van het Spaanse Platja d’Aro, Maurici Jiménez, laat weten aan The Guardian dat ze op moeten treden tegen het gedrag van mensen tijdens vrijgezellenfeesten. Als ze lol hebben waarom moet dat dan? Nou, volgens Jiménez gaat het wel iets verder dan lol en wordt de gemoedsrust van de lokale gemeenschap verstoord. Kunnen wij ons nou helemaal niks bij voorstellen als je in een piemelpak roepend over de boulevard rent…
Hoe er dan wordt opgetreden is natuurlijk de grote vraag. Boetes, boetes, boetes. Of te wel, je gedraagt je normaal óf je hebt een wel heel duur vrijgezellenfeest. Van het lokale bestuur mag je niet meer halfnaakt rondlopen in het centrum. Opblaasbare piemelpakken of sekspoppen zijn ook verboden en ben je eigenwijs en doe je het toch, dan staat er een boete van 1500 euro op je te wachten. Voortaan twee keer nadenken dus als je voor je beste vriend een vrijgezellenfeest organiseert

Praag

Als we jullie dan nu toch aan het waarschuwen zijn, dan slaan we Praag natuurlijk ook niet over. Vorige maand werd bekend gemaakt dat er in de bruisende hoofdstad van Tsjechië ook geen vrijgezellenfeesten meer welkom zijn. Wederom omdat de lokale bevolking deze mensen nogal irritant vindt. Maar mannen, waarom weg uit het altijd mooie Nederland, waar je ook gewoon de bananenbar in kunt duiken met al je vrienden?
Delen met
Ook interessant