Met dit Pivot Bed heb jij een slaapplek en sportschool in één

nov 20 2020, 13:00 Entertainment
pivot bed sportschool
Nu we met z’n allen thuis moeten werken en de sportscholen altijd vol zitten, is het niet altijd even makkelijk om die spieren te laten bewegen. Jij als gymtijger wilt natuurlijk iedere dag die gewichten door het dak rammen. Mochten je (onder)buren ermee kunnen leven, is dit misschien wel de oplossing voor jou. Dit Pivot Bed is namelijk de ideale combinatie tussen een sportschool en je slaapplek. Als je het dan over sporten hebt met je bedpartner…

Pivot Bed

Als luxepaardje wil je niet alleen een tweepersoonsbed, maar eigenlijk ook een privégym. Dit Pivot Bed is een ongelooflijk sterk bed dat opklapbaar is, en zo een mini sportschool tevoorschijn tovert. Dit scheelt je maandelijkse kosten aan een veel te duur sportabonnement, je hoeft de deur niet uit en niet te wachten op anderen. Gemaakt van RVS-staal en gepoedercoat frame zit het qua duurzaamheid ook wel snor. De stangen om je aan op te trekken kunnen max. 130 kg aan. Dikke prima dus. De verticale peilers kunnen een gewicht van wel 500 kg of meer aan, dus bench-pressen tot de max!

Prijs

En dan de prijs. Via de crowdfundigswebsite Kickstarter is dit bed te reserveren voor een bedrag vanaf 1000 pond. Hiervoor krijg je de ‘Lite’ versie. Wil je nou het maximale uit je sportbedje halen, dan moet je 1800 pond neerleggen. De ‘Ultimate’ versie wordt dan aan je deur geleverd. Moet je hem nog wel zelf naar boven tillen. Benieuwd hoe dit gevaarte er uitziet? Check het hieronder:
Delen met
Ook interessant