Duidelijkheid over de lang verwachte Pirates of the Caribbean 6

mrt 28 , 10:58 Entertainment
depositphotos 60025273 s
Al jaren wordt er uitgekeken naar het vervolg op Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales , het vijfde deel van de filmreeks. Nu blijkt dat het zesde deel een hele andere koers zal varen. Producenten van de film laten weten dat het om een reboot zal gaan. Dit is gemakkelijker, omdat er op deze manier niet op bepaalde acteurs hoeft te worden gerekend. We weten natuurlijk allemaal over wie dat gaat, Johnny Depp.
In een interview met televisieproducent Jerry Bruckheimer werd duidelijk dat het huidige plan omtrent de geliefde Disney-avonturenfilmreeks is om deze te ‘herstarten’. Dat betekent dat de film opnieuw wordt gemaakt, waarschijnlijk met een andere insteek van de verhaallijn en nog waarschijnlijker met andere acteurs. De producent vertelt in het interview dat het op die manier makkelijker samen te stellen is.

Captain Jack

Wat doet dat vermoeden? Dat de volgende Pirates of the Caribbean een geheel nieuwe cast zal hebben. Waar we natuurlijk ontzettend van balen. Geen Johnny Depp als kapitein Jack Sparrow. En dus ook geen vervolg op het laatst uitgekomen deel.
Craig Mazin, mede-scenarioschrijver en producent van de eerste vier Pirates -films, vertelde dat het script voor Pirates of the Caribbean zo vreemd is dat hij verrast is dat Disney ermee instemde. Dat maakt ons dan weer wél nieuwsgierig.

Een Reboot

Het plot van de film blijft verder geheim en het is echter nog maar de vraag of personage Jack Sparrow zijn opkomst maakt in de film. Depp in ieder geval niet, dat heeft Hollywood duidelijk gemaakt na het buitensluiten van de fenomenale acteur. Dit is naar aanleiding van de juridische problemen die voortgekomen zijn uit het lasterproces tegen Amber Heard in 2022. Bruckheimer laat wel weten dat het een herstart van de film zal zijn, die als eerste te zien is in de bioscoop.
Delen met
Ook interessant