Pinkpop strooit met namen voor 2023

okt 28 2022, 14:00 Entertainment
robbie
Het festivalseizoen is maar net achter de rug of we kunnen ons alweer verheugen op volgend jaar. Pinkpop ligt namelijk een tipje van de sluier op en strooit met namen van artiesten die volgend jaar op dit festijn aanwezig zullen zijn.

Eerste headliner

De eerste headliner die het festival bekend maakte, is niemand minder dan P!nk. Het is niet de eerste keer dat de artiest los mag gaan op het Limburgse festival. In 2010 stond P!nk ook al te springen op het podium. Haar optreden in 2023 komt niet helemaal als een verrassing. Eerder werd namelijk al bekend dat de zangeres in hetzelfde weekend op de Werchterse weide te vinden is. Ze geniet dus even van een muzikaal weekendje Benelux.

Tweede headliner

De kogel is door de kerk en ook de tweede headliner is bekend. Er waren speculaties genoeg over wie dit nou zou zijn. Namen als Beyoncé en de Red Hot Chili Peppers kwamen voorbij. Vanochtend maakte de organisatie van het festival bekend dat Robbie Williams de zaterdag zal afsluiten. Ook Robbie was al eerder te zien op Pinkpop. Volgens de organisatie wist hij toen ieder deel van het podium te benutten en nam hij het publiek volledig mee. Zijn optreden van volgend jaar voorspelt dus alleen maar goeds. Dit jaar viert Williams zijn 25-jarig jubileum als solo-artiest en daarom is hij in 2023 wel drie keer te zien in Nederland.

Nog effe wachten

Het is nu alleen nog wachten op de derde headliner van het festival en de rest van de artiesten uiteraard. De organisatie maakte vanmorgen ook al bekend dat de gebeden van de fans zijn gehoord. De Haagse groep Goldband zal volgend jaar van de partij zijn. Ook werd bekend dat de Britse band Editors aanwezig is. Al een beetje warm geworden? Het festival vindt volgend jaar op 16, 17 en 18 juni plaats. De reguliere kaartverkoop start op 26 november.
Delen met
Ook interessant