Over the top gender reveal party stunt eindigt in dramatische crash

sep 05 2023, 16:55 Entertainment
schermafbeelding 2023 09 05 om 150601
Oké, dus je bent samen met je vriendin in blijde verwachting van een baby. Hartstikke leuk, maar je vriendin moet per se een gender reveal party. Vooruit dan maar. Dus komt er een compleet over-the-top gender reveal party voor al je vrienden en familie. Precies wat er in Mexico plaatsvond, maar dat eindigde op een wel heel gruwelijke wijze.
Zo dachten ze ook in het pittoreske plaatsje in het noordwesten van Mexico, waar ze een heuse piloot hadden ingehuurd om met een spectaculaire stunt het geslacht van hun baby bekend te maken. Dit liep echter niet goed af voor de bestuurder van het vliegtuig.

Gender reveal

Wat een mooie dag In het Mexicaanse plaatsje Laguna de San Pedro had moeten zijn, eindigde al snel in een drama. Het idee was dat de piloot laag over het koppel in verwachting zou vliegen en op dat moment het geslacht van het kotertje bekend zou maken (voor wie daar nog geïnteresseerd in is, het wordt een meisje). Terwijl dit gebeurde, brak er een vleugel af en stortte de 32-jarige Luis Angel N. een paar honderd meter verderop neer. Het publiek had echter niets door en ging vrolijk verder met feestvieren.

Noodlottige crash

Luis werd meegenomen naar het ziekenhuis, waar hij even later aan zijn verwondingen overleed. Het is nog niet duidelijk wat de crash heeft veroorzaakt, maar in het filmpje hierboven is te zien dat de piloot een beweging probeerde te maken met het vliegtuig en dat daarna de vleugel afbrak. Daarnaast zien we dat de stunt wordt uitgevoerd in een omgeving met een heleboel bomen, ook niet erg handig voor een stunt laag bij de grond. Triest verhaal. Zullen we voortaan gewoon maar weer een confettikanon afknallen in plaats van dit soort gekke capriolen?
Delen met
Ook interessant