Met Philips Hue ga jij vanaf nu inbrekers afschrikken

sep 01 2023, 15:55 Entertainment
philips hue secure lifestyle 1
Kennen jullie die film Home Alone nog? Die kleine Kevin McCallister die constant inbrekers loopt te treiteren. De makers van de nieuwe Philips Hue Secure zijn geïnspireerd door die kleine denken wij. De nieuwe Philips lijn combineert namelijk beveiligingcamera’s en sensoren met het licht dat we al van ze kennen.
Signify, de wereldleider in verlichting, kondigt een nieuwe productcategorie aan met Philips Hue Secure. Slimme camera's, sensoren en app-functies gaan ervoor zorgen dat je huis beter beveiligd wordt. De nieuwe Philips Hue gadgets zorgen ervoor dat jij ongewenste bezoekers kan opmerken en afschrikken met licht en geluid, maar je kan natuurlijk ook zelf wat zeggen. 'OPROTTEN VAN M'N ERF NU'. Best leuk toch?

Philips Hue Secure

De lampen zijn slim genoeg om alleen mensen te detecteren, dus loos alarm is verleden tijd. Ook kan je alles beheren in de nieuwe security center in de app. Zoals alarmen instellen, de tijdlijn van gebeurtenissen terugkijken en zelfs bepaalde Black-out zones maken. Hiermee kun je beeldmateriaal afschermen voor je kiddos, of je vrouw.

Nog meer gadgets

Philips kondigt gelijk ook maar de nieuwe generatie Hue Festavia aan, de op afstand-bestuurbare tuinverlichting voor op je terras of in de kerstboom. Kan ook geinig zijn. Philips brengt ook de nieuwe slimme MR16 lamp uit. Dit is de lamp die jouw huis in een keer smart kan maken. De fitting past in bijna elke lamp, en werkt gewoon op 12 volt spanning zoals we gewend zijn. Ook is er een nieuwe Hue Contactsensor die ervoor gaat zorgen dat ook iedere deur of ieder raam beveiligd is.

Kost dat?

Tot slot kunnen alle Philips Hue gebruikers in september ook gebruik maken van Matter. Matter laat alle smart home apparaten en apps nog makkelijker verbinden. Wij vinden het ook nog een beetje mysterieus klinken, maar het klinkt in ieder geval future-proof. Aan de Philips Hue Secure camera’s hangt een prijskaartje van €199,99, en voor de draadloze betaal je 50 piekenbazen meer. Kun jij je huis weer pimpen! Meer info op philips-hue.com .
Delen met
Ook interessant