Pharrel en Louis Vuitton droppen een van de duurste tassen ooit

nov 07 2023, 19:59 Entertainment
355848182 622897703129126 3496218308742931048 n
De man die niet lijkt te verjaren. De man die in 2003 met de 'Neptunes' achter de hits van 43% van de Amerikaanse radio zat. De man die Virgil Abloh (R.I.P.) zijn stokje heeft overgenomen bij Louis Vuitton. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan mister Happy , Pharrel Williams . Het muzikale genie uit Virginia Beach, Virginia, heeft een carrière waar je u tegen zegt, maar toch blijft hij iedereen verbazen. Dit keer is het zijn nieuwe Louis Vuitton tas, als headliner.
De tas heeft de naam 'Millionaire' gekregen en hij is MTO (made to order), oftewel, eerst een dikke smak geld overmaken naar het Franse modehuis en dan pas dik doen met die tas.

Millionaire

P.J. Tucker, een basketballer bij de L.A. Clippers, deelde een nieuwe LV tas, met de naam "Millionaire" Speedy op Instagram. De prijs van $1 miljoen is niet het enige wat de naam eer aan doet. De tas is niet beschikbaar op de website van Vuitton, wat waarschijnlijk betekent dat je uitgenodigd moet worden om het te kunnen kopen. Als je zo'n uitnodiging krijgt, kun je kiezen uit verschillende kleuren krokodillenleer, waaronder rouge(rood), vert(groen), bleu(blauw) en marron(bruin). Zowel de tas en de handvatten als de leren riem lijken gemaakt te zijn van krokodillenleer. De body van de tas is doordrongen in het iconische LV-monogram en daarnaast krijg je er een gouden ketting en een gegraveerd gouden slot bij, als extraatje. Promotors van de collectie, basketballer James Lebron en zangeres Rihanna, delen ook beelden. Dat marketingteam draait dus overuren!

Fashionweek

Williams was al meerdere keren met de tas gespot in het openbaar, teasen noemen we dat. We zagen de Grammy-winnende artiest er voor het eerst mee tijdens de Loewe- en Kenzo-shows voor de Fashionweek in Parijs, eerder dit najaar. Hij combineerde het met een stijlvol zwart pak, een baseballpetje en een zonnebril in de stijl hoe die 'm vaker draagt, die kleine ronde glazen. Later koos hij voor een excentrieker fitje, met een marineblauwe Kenzo pak met rode klompen. Iets daarna verscheen hij bij de Dior Homme SS24-show met de tas, gekleed in een volledig denim look met LV-pins.

Pharrel

De alleskunner waar we het in de inleiding al over hadden staat nu aan het roer van het Franse modehuis. Los van zijn eigen mega hits, heeft hij ook de wereld veroverd met zijn producties. Jaja, met welke nummers heeft hij dan de wereld veroverd? Ieder nummer waar je aan het begin vier keer dezelfde beat hoort is Pharrel's. Denk aan; Blurred Lines, Get Lucky van Daft Punk, Drop It Like It’s Hot (en Beautiful ) van Snoop Dogg, Frontin ' met Jay-Z, Alright van Kendrick Lamar, Stir Fry van Migos en Nelly's Hot in Herre. Dit heeft hem en zijn schoolvriend Chad Hugo dan ook los van eeuwige roem, een unieke statistiek opgeleverd. Zo waren de twee in 2003 verantwoordelijk voor 43% van de Amerikaanse Radio hits en 21% van de Engelse. Die kunnen ze in hun zak steken.
Pharrel is hard op weg om als een van de meest iconische fashion designers ooit de boeken in te gaan. Doet die lekker hoor.
Delen met
Ook interessant