Waarom de Panasonic MULTISHAPE het apparaat is dat elke man zou moeten hebben

jun 03 , 17:14 Entertainment
multishape er cbl1 range kopie 1
Je baard in perfecte vorm brengen, tandenpoetsen, neushaar trimmen. Je ontkomt er niet aan. Dat betekent waarschijnlijk ook dat je in de badkamer een bak vol hebt met allemaal verschillende apparaten. Opladers, mesjes, opzetstukjes en tandenborstels. Al ligt het niet allemaal in dezelfde bak, een ding is zeker: het zou efficiënter kunnen. Gelukkig is daar de Panasonic MULTISHAPE, het alles-in-een-apparaat dat elke man in huis zou moeten hebben.
Wij worden gewoon helemaal gek van al die verschillende apparaten. Het enige wat je wil is er verzorgd uitzien. Efficiëntie is key en Panasonic komt op precies het goede moment met een briljant nieuw apparaat. Alle losse producten zijn vanaf nu overbodig, want de MULTISHAPE is één systeem voor heel onze verzorging.

Panasonic MULTISHAPE

De Panasonic MULTISHAPE is een ingenieus bedacht apparaat. Hoe handig, één tool waar je allemaal verschillende opzetstukken op kunt zetten. Geloof het of niet, maar met dit product heb je onder andere een tandenborstel en trimmer ineen.
medres er ckn2 lifestyle01

Specs

De naam zegt het ook eigenlijk al, je kunt met één oplaadbare batterij op heel veel verschillende manieren jezelf verzorgen. Als we kijken naar welke opzetstukken er dan precies zijn, worden we eigenlijk meteen enthousiast. We zien namelijk een baard- en haartrimmerkop, waarbij je trimopties hebt van 0,5 mm tot 20 mm. Pluspuntje is dat je het makkelijk onder de douche kunt gebruiken. Waar onze partners ook heel blij mee zullen zijn, is dat er een baard-, haar- en lichaamshaartrimmerkop bij zit. Deze kun je zelfs instellen tot 30 mm en hier kun je hoofdhaar en dus binnen no time mee trimmen.
Een scheerkop met drie messen kan natuurlijk ook niet ontbreken en die neuzen en oren moeten ook getrimd worden, dus hier is ook aan gedacht! Last but not least hebben we de elektrische tandenborstelkop. De borstel trilt en is ultrafijn, waardoor het al die bacteriën en tandplak van je tanden als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. Ideaal voor thuis, ideaal voor mee op vakantie. Kom maar door! Meer weten of bestellen? Moet je zijn bij panasonic.com/nl
Delen met
Ook interessant