Met deze vijf gerechten verras jij je schoonfamilie tijdens de paasbrunch

mrt 30 , 11:58 Entertainment
depositphotos 96086200 s resultaat
Het is weer zo ver, de hele familie + schoonfamilie komen de aankomende dagen weer over de vloer. Er wordt met Pasen toch altijd wel verwacht dat heel de tafel vol staat met de lekkerste dingen. Een paasstol, boter in de vorm van een paashaas en gevulde eieren. Niks mag ontbreken. Toch is elk jaar hetzelfde eten op een gegeven moment een beetje saai. Daarom hebben wij speciaal voor jou vijf gerechten op een rij gezet waarmee jij iedereen zal verbazen!
Pasen is weer een goed excuus om heel de dag lekker te eten. Wij beginnen al te watertanden als we naar deze recepten kijken! Het is allemaal niet moeilijk om te maken, maar als je het op tafel zet ziet het er toch uit alsof je er uren voor in de keuken hebt gestaan. We weten allemaal dat TikTok verslavend is, maar tijdens deze Paasdagen is het platform toch wel heel handig. De lekkerste recepten worden er namelijk op gedeeld. Hup, naar de supermarkt, want deze wil je allemaal maken!

Eiersalade met gerookte zalm

Je kan er natuurlijk voor kiezen om kant en klare zalm- en eiersalade te kopen. Je kan het ook zelf maken. Dat laatste doe je natuurlijk als heel de familie op bezoek komt. Deze verse eiersalade met gerookte zalm is mega lekker en dat zal iedereen aan de tafel beamen! Het brioche brood maakt het wel echt af, dus vergeet die zeker niet op je boodschappenlijstje te zetten.

Verschillende soorten boter

Boter in de vorm van een paashaas is lekker, maar drie verschillende soorten boter is nog lekkerder. Nu horen we je denken, 'veel te veel moeite'. Dus niet! Bekijk vooral dit recept, want je schoonfamilie gaat versteld staan van deze lekkere varianten.

Gevuld ei met een twist

Eerlijk is eerlijk, als wij aan Pasen denken, denken we aan gevulde eieren. Na jaren die dingen gegeten te hebben is het wel tijd voor een nieuwe variant. Dit gevulde ei met een twist is voor de luie mensen onder ons, lekker makkelijk!

Chocolade vogelnestjes

Bij een paasbrunch horen natuurlijk niet alleen maar hartige dingen. Zoete dingen zijn een goede afsluiter van zo'n familiebrunch, dan kan iedereen daarna aan de wijn en de advocaat!

Rocky road paasfudge

Dit is écht een guilty pleasure. Als wij jullie waren, dan zouden we het per ongeluk vergeten op tafel te zetten zodat we daarna nog hebben. Doe typische paasdingen door de chocolade en dit toetje zal helemaal geliefd zijn aan tafel.
Delen met
Ook interessant