Oscar and the Wolf streelt de oren met nieuwe hit Angel Face

feb 02 , 20:58 Entertainment
gfupsufxcaagw7n
Oscar and the Wolf slaat weer toe met hun nieuwste knaller, Angel Face , waar frontman Max Colombie diep in de duistere wateren van liefdesverdriet duikt. De Belgische muziekhelden hebben onlangs een vette deal gesloten met Sony Music België, wat hun muzikale avontuur naar een nieuw level brengt.
In Angel Face neemt Colombie je mee op een emotionele rollercoaster, waarbij hij zijn breakup verwerkt terwijl hij doelloos rondhangt aan de bar als de laatste man die overblijft wanneer het feest allang voorbij is. Een behoorlijk zwaar thema, maar verrassend verpakt in een aanstekelijke popsound. Colombie deelt dan ook graag zijn visie: "Ik hou van contrast in muziek. Voor mij is het contrast in Angel Face de popkant. Geen sombere vibe onder een donker onderwerp."

Oscar and the Wolf

Colombie, die zijn sound omschrijft als 'Disney-muziek voor volwassenen', een mooie mix van pop, R&B en EDM, vertelt dat zijn nieuwe muziek een meer kwetsbare kant van hem laat zien. Hij belooft verhalen over verboden verleidingen en drugs, soms zoet en mooi, soms donker en bitter. "Vroeger zag ik mezelf als een personage in denkbeeldige scenario's. Nu wordt mijn werk gewoon super autobiografisch." Daarover gesproken, de man had ook nog een boodschap voor zijn fans en deelt zijn persoonlijk situatie, verslavingen en mentale worstelingen.
Oscar and the Wolf heeft al flink wat indruk gemaakt met eerdere albums zoals Entity (2014), Infinity (2017), The Shimmer (2021) en Afterglow (2022). De band heeft festivals, podia en clubs in West-Europa, Turkije en Egypte veroverd als headliner. Met meerdere MIA's (de Belgische Edisons) op hun naam, hebben ze ook hun stempel gedrukt in de modewereld met een soundtrack voor Paris Fashion Week, in samenwerking met ontwerper Dries Van Noten.

Warrior

Alsof dat nog niet genoeg is, werd hun track Warrior in 2023 de officiële plaat voor het Belgische nationale voetbalteam tijdens het WK. Daar is zelfs een ijzersterke documentaire over verschenen die het opmerkelijke hoofdstuk in de carrière van Colombie nog even belicht.
Luister de nieuwe track Angel Face via onderstaande Spotify-link.
Delen met
Ook interessant