Dit zijn de tofste online console games van dit moment

mei 21 2023, 7:00 Entertainment
jeshoots com 5chl44baovk unsplash
Hoewel we onze vrije tijd niet meer doorbrengen met het spelen van videogames op onze kamers, koesteren we nog steeds de banden die we in die tijd hebben opgebouwd. Dat zullen we zeker missen. Gelukkig is er geen gebrek aan geweldige videogames die onze groepen kunnen overhalen om 's avonds binnen te blijven en coöperatief te gamen in plaats van uit te gaan. Dit artikel geeft een overzicht van de beste PlayStation-games om met vrienden te spelen. Geek out op het werk; wij spelen retro videogames op consoles.
Het jaar 2023 wordt cruciaal voor de wereld van digitaal entertainment. Veel van de meest gespeelde console games van vandaag verschenen in de jaren 2010, maar het decennium gaat uit met een knaller. Het snelle tempo van de technologische ontwikkelingen maakt dit een spannende tijd om te speculeren over toekomstige trends. Met een gids van Intikkertje.nl staan hieronder de beste console games voor hem in 2023.

1. Fortnite

Fortnite bestaat al bijna vijf jaar, maar is toch snel een vast onderdeel van onze cultuur geworden. De populariteit van Fortnite is bekend; zelfs mijn moeder heeft ervan gehoord. Je zou denken dat Epic Games met een spelersbestand van 100 tevreden zou zijn met wat werkt, maar het spel wordt desondanks voortdurend bijgewerkt met nieuwe functies, uitrusting en quests. Wie snel van begrip was, kon geraffineerde constructies maken om direct dekking te bieden, en dat was de oorspronkelijke verkoopfunctie van Fortnite (vandaar de naam). Maar nu, met een Zero Build playlist voor degenen zonder bouwvaardigheden en creatieve en sociale hubs voor degenen die met vrienden willen klooien, heeft Fortnite deze beperkingen doorbroken. Als platform en spel verandert Fortnite altijd, en we kunnen niet wachten om te zien hoe het verder gaat.

2. Fall Guys

Fall Guys is een snelle opeenvolging van snoepkleurige knock-out games, dus aan een overvloed aan chaos is geen gebrek. De recente overgang van het spel naar free-to-play, de release van Xbox One- en Nintendo Switch-versies en de toevoeging van volledige cross-play en cross-progressie garanderen echter dat die boontjes blijven vallen. Hoewel slechts één boontje de kroon kan winnen aan het einde van deze battle royale die Mediatonic heeft geproduceerd, heeft iedereen die erbij betrokken is een geweldige tijd. Of je Fall Guys: Ultimate Knockout nu solo speelt of met een groep vrienden online, de presentatie en gameplay zijn plezierig.

3. Call of Duty: Warzone

Warzone was een uitstekende combinatie van het battle royale genre en Call of Duty's handelsmerk snelle schietmechanismen. Warzone is een op zichzelf staande ervaring dankzij de inspanningen van ontwikkelaar Infinity Ward; spelers kunnen nieuwe wapens en vaardigheden verwerven via loadout drops, en de goelag biedt een één-op-één kans om een extra leven te winnen. Hoewel het de afgelopen twee jaar aanzienlijke veranderingen heeft ondergaan, is Warzone nu een competitieve en onverslaanbare multiplayer-ervaring vanwege de basis Battle Royale-modus en de snellere Resurgence biedt.

4. Sea of Thieves

Met zoveel spannende nieuwe avonturen om Sea of Thieves-spelers te bieden, maakt Rare goede tijden op zee. Na de samenwerking met Disney in A Pirate's Life worden elk seizoen nieuwe exploten en sterke verhalen geïntroduceerd. Als je een team van toegewijde zeebonken aan je zijde hebt, die de horizon in de gaten houden om vijandige schepen op te sporen of wanhopig proberen te ontlopen, is het spelen van Sea of Thieves een onvergetelijk avontuur. Sea of Thieves heeft voor elk wat wils, of je nu in je eentje op veilig wilt spelen in de offline wereld of met vrienden een risico wilt nemen in de altijd online wereld, waarbij je debatteert of je naar het volgende eiland wilt varen op jacht naar een schat of direct naar de dichtstbijzijnde haven wilt gaan.

5. Destiny 2

Sinds de lancering van Destiny 2 in 2017 heeft Bungie zijn ambitieuze shared-world shooter kunnen uitbreiden op manieren die we nooit voor mogelijk hadden gehouden, dankzij het free-to-play model van het spel, dat voortdurend wordt uitgebreid via seizoensgebonden updates en premium uitbreidingen. De huidige versie van Destiny 2 is een ambitieuze, boeiende first-person shooter, of je nu houdt van het diepe sci-fi verhaal of dingen wilt opblazen en je machtig wilt voelen. Verzamel je vrienden in een Discord-server, stem jullie schema's op elkaar af en zoek aanvaardbare manieren om familieverplichtingen te ontlopen; Destiny 2 heeft de potentie om je vrije tijd op te slokken, vooral als je je voorbereidt op Nightfall Strikes, Raids en het bloedbad dat de Crucible is.

6. Forza Horizon 5

Er zijn misschien meer realistische autosimulaties die dichter bij de wetten van de fysica blijven. Toch heeft Playground Games met Forza Horizon 3 opnieuw de nadruk gelegd op glijden, gieren en zweven. In Forza Horizon 5 hoef je nooit lang te wachten om met je flitsende nieuwe voertuig op je maatjes te rijden, want het spel overlaadt je voortdurend met content, zoals nieuwe auto's en in-game valuta.

7. Halo Infinite

Het gevechtsgevoel, de speciale formule en de dynamiek die Halo, Halo maken moeten absoluut spot on zijn om het spel als een succes te beschouwen. Ondanks een schommelende release en een gestage stroom van nieuwe en verbeterde content, heeft ontwikkelaar 343 Industries het kenmerkende gevechtsgevoel van het spel vanaf het begin te pakken. Het is ontegenzeggelijk leuk om Halo Infinite online te spelen, of je nu kiest voor de ongebreidelde anarchie van een Big Team Battle of de felbevochten objectieve vormen van ranked Arena play. Dankzij de solide basis is dit een free-to-play ervaring die nu al fantastisch is en in de loop der tijd alleen maar beter zal worden.

8. GTA Online

Om de leeftijd van GTA Online in perspectief te plaatsen, moet je bedenken dat het spel in 2013 voor het eerst verscheen op de Xbox 360, PS3 en PC. Zelfs negen jaar na de release blijven de wereld van San Andreas en de verhalen die het kan vertellen indrukwekkend. Met Grand Theft Auto Online heeft Rockstar een online game gemaakt die je kunt aanpassen aan je voorkeuren. Is de gedachte om met een groep mensen een bank of een casino te beroven, wapens te dealen of je voorraad marihuana te kweken aantrekkelijk? In Grand Theft Auto Online kun je spelen als wie je maar wilt, al betekent dat natuurlijk dat je een of andere criminele activiteit ontplooit, want de titel verraadt het al.

9. Apex Legends

Apex Legends valt op tussen de vele andere battle royale-spellen omdat het zoveel goed doet. De unieke mix van spannende speciale moves, oogstrelende visuals en solide schietbesturing maakt het een uitblinker in het genre. Respawn Entertainment zal voor altijd herinnerd worden als de ontwikkelaars die de formule van battle royale-games veranderden door de introductie van het ping-systeem. Het potentieel van dit systeem om het genre laagdrempeliger en toegankelijker te maken en mijn mogelijkheid om zonder mijn normale team in een squad game te vallen zijn game-veranderende ontwikkelingen. De populariteit van Apex Legends vertoont geen tekenen van vertraging, dus stel je twee grootste first-person shooter liefhebbers op en doe alvast online mee.
Delen met
Ook interessant