Omega komt met flitsend horloge ter ere van de regerend kampioen van de America's Cup

sep 18 2023, 19:31 Entertainment
f57ml13xkaas14b 1
Omega heeft zich aardig uit zitten sloven voor de 37ste America’s Cup, een zeilwedstrijd of regatta tussen twee schepen. De Seamaster Planet Ocean Deep Black ETNZ Edition is daar het oogverblindende resultaat van. Omega, de iconische Zwitserse horlogemaker, maakt al geruime tijd deel uit van de America’s Cup en ze hebben ons altijd weten te verbazen met hun special edition uurwerken. Het is een opmerkelijke nieuwe toevoeging. Ook kan het horloge zo’n 600 meter onder water, maar daar later meer over.
Dit horloge is een eerbetoon aan het Emirates Team New Zealand (ETNZ), de regerend kampioen van de America’s Cup. Het is als een ode aan hun zeilskills. Het ontwerp is strak, sportief en straalt verfijning uit.

Duiken naar Atlantis

Deze bad boy kan tot 600 meter diepgaan. Dus of je nu scheepswrakken verkent of gewoon een ontspannen duik maakt, de Seamaster Planet Ocean Deep Black ETNZ Edition st aat voor je klaar. De Omega is ontworpen om de druk van de diepzee te weerstaan en je kunt erop vertrouwen dat het blijft tikken onder de zwaarste onderwateromstandigheden.

Multifunctioneel

Het is niet zomaar een duikhorloge, het is ook een chronograaf. Dat betekent dat je het kunt gebruiken om je zeil- of onderwateravonturen te timen. De chronograaf functie is nauwkeurig en betrouwbaar, dankzij Omega’s legendarische horloge-expertise.
Het zou natuurlijk geen Omega-horloge zijn zonder een aantal coole technische snufjes. De S eamaster Planet Ocean Deep Black ETNZ Edition is voorzien van Omega Co-Arial Master Chronometer uurwerk. Dat is een mooie manier om te zeggen dat het ongelooflijk nauwkeurig is en magnetische velden kan weerstaan, wat een groot probleem is voor zeilers die op open zee te maken kunnen krijgen met magnetische interventie.

Looks

Het kleurenschema van het horloge is geïnspireerd op het ETNZ-racejacht: turqouise met witte accenten. Bovendien staat het ETNZ-logo op de achterkant van de kast om je te herinneren aan de stamboom van de America’s Cup. Het horloge wordt geleverd met een rubberen band die niet alleen duurzaam is, maar ook comfortabel is om urenlang te dragen, of je nu aan het zeilen, duiken of aan het chillen bent op het strand.
Nu horen we je weer denken, “hoeveel gaat dit me kosten?” Nou, kwaliteit als deze is niet goedkoop. De Seamaster Planet Ocean Deep Black ETNZ Edition is een premium uurwerk en is daarom ook zo geprijsd, het kost 14.800 euro. De Seamaster van Omega is een duikhorloge met stijl, inhoud en een vleugje zeilglorie.
omega seamaster etnz 1 1440x960 1
Foto: Omega
omega seamaster etnz 2 1440x960 1
Foto: Omega
Delen met
Ook interessant