Oud Dortmund-speler Nuri Sahin toont zijn klasse en beschermt scheidsrechter

jan 05 2023, 11:00 Entertainment
depositphotos 236160628 s
Afgelopen weekend was het natuurlijk één en al spektakel met oud en nieuw, maar gisteravond beleefde trainer Nuri Sahin in Turkije dat opnieuw. In de thuiswedstrijd met Antalyaspor tegen Fenerbahçe brak na afloop de pleuris los. De trainer van Antalyaspor moest zijn eigen spelers wegtrekken bij de scheidsrechter en hem uiteindelijk beschermen.
Nuri Sahin speelde o.a. voor Borussia Dortmund, Feyenoord, Liverpool en Real Madrid en staat sinds oktober 2021 aan het roer bij de Turkse ploeg. Eerst als speler-trainer, net zoals Ryan Giggs bij Manchester United, maar sinds afgelopen zomer is hij de baas bij Antalyaspor.

Nuri Sahin

Het was één grote sensatie bij Antalyaspor tegen Fenerbahçe. De spanning droop er vanaf. De thuisploeg van Nuri Sahin kwam op voorsprong en was aan de betere hand. Uiteindelijk maakte Fenerbahçe in de tweede helft de 1-1 en kregen later een penalty: 1-2. Diep in de blessuretijd kreeg Antalyaspor nog één kans. De bal kwam voor de voeten van Fernando en hij twijfelde geen moment. Pats, boem, één zieke streep, zo in het net. Gelijkspel zou je denken? Maar nee hoor. De grensrechter dacht daar anders over. Hij keurt het doelpunt af vanwege buitenspel.
In de herhaling is daar niks van te zien, maar daar wil de scheidsrechter niks van weten. Het doelpunt blijft afgekeurd. Het eindsignaal lonkt en de hel breekt los. De spelers van Antalyaspor zijn laaiend en rennen massaal naar de scheidsrechter toe om verhaal te halen. De frustraties liepen zo erg op, dat hun eigen trainer Sahin het veld moest bestormen en de scheidsrechter moest beschermen. Hij leek wel een superheld en trok en stuurde iedereen weg om de boel te sussen. Grote klasse! Check hieronder de actie van de oud-speler van Borussia Dortmund.