Met de nieuwe linnen Lindo beige van NØLSON ben jij de koning van de zomer

jul 16 2023, 12:00 Entertainment
template fhm header
Het overvalt ons elk jaar, we denken een redelijk gevulde garderobe te hebben en dan is het ineens 30 graden. Je wilt de zomer doorbrengen met een beetje klasse, met stijl. Die sweet spot vinden tussen elegantie en een hemd waarin je lekker kunt uitwaaien op vakantie blijkt stiekem verdacht lastig zijn, maar gelukkig heeft NØLSON de oplossing gevonden.
Met het gloednieuwe Lindo beige overhemd ben jij de zomer de baas . Met een mengsel van premium katoen en linnen brengt NØLSON deze zomer een compleet nieuwe collectie uit.

Vernieuwde NØLSON garderobe

We hebben ook meteen een primeur te pakken, het is namelijk voor het eerst sinds de oprichting van NØLSON dat ze hun pasvorm hebben aangepast. Dat is dus voor het eerst in zeven jaar! Het nieuwe Lindo hemd heeft een iets wijdere pasvorm zodat je maar één hemd nodig hebt om heerlijk over de boulevard te flaneren én op je werk mee aan te komen als het bloedjeheet is. Ben je uiteindelijk alsnog goedkoper uit dan wanneer je de halve Zara moet leegkopen en heb je direct betere kwaliteit in huis. Tel uit je winst.

Summer ready

We weten ondertussen allemaal dat als je de echte zomerkoning wilt uithangen je een hemd met linnen nodig hebt, daarom heeft het Lindo beige hemd een verhoogd percentage linnen. Met de vernieuwde casual slim-fit en het percentage van 55% katoen en 45% linnen ben jij de meest elegante zomerbestormer van het land. Met deze combinatie is ‘ie meteen makkelijker te strijken en voelt hij zachter aan dan andere linnen shirts.
Voor een heerlijk chique zomerlook kun je hem combineren met een witte chino, een lichte spijkerbroek of als de gelegenheid zich voordoet zelfs met een lichtgekleurde zwembroek. NØLSON is maandenlang bezig geweest om de perfecte kleur beige samen te stellen, dus aan jou de verantwoordelijkheid hem dan ook naar behoren te matchen. Gaat wel lukken toch?
Als je nu nog aan het lezen bent wil je hem waarschijnlijk morgen direct op de deurmat hebben liggen. Snappen we helemaal, is ook erg mooi. We gaan je een handje helpen en het proces ietwat stroomlijnen, je kunt hem namelijk hier direct in huis halen. We zijn jullie vanzelf op Bloemendaal verschijnen!
lindo mail
Delen met
Ook interessant