Nieuwe teaser Deadpool 3 stelt Marvelfans niet teleur

feb 12 , 13:01 Entertainment
deadpool
Marvelfans opgelet! Vannacht heeft Marvel Studios de teaser gereleaset van de nieuwe Deadpool film. De derde film in de reeks zal Deadpool & Wolverine heten. Het wordt de eerste keer dat Wade Wilson zijn intrede maakt in de MCU. Vanaf 26 juli kun je ‘m bewonderen in de bioscoop.
Het duurde best een tijdje voordat we de trailer konden zien. De film is namelijk al een aantal keer uitgesteld. Nu is het toch écht eindelijk zover. Het belooft een geweldige film te worden, want de fans zijn er erg lovend over.
image1 2

Het verhaal

In de teaser zien we alle vrienden, die in de voorgaande films ook aanwezig waren, de verjaardag vieren van Wade Wilson (Ryan Reynolds). Plots staat de TVA voor de deur en wordt Wilson meegenomen. Het blijkt dat hij is uitgekozen door de Time Variance Authority om de schurk Cassandra Nova (Emma Corrin) te verslaan. Hij zal deze strijd niet in z’n eentje aangaan. Samen met The Wolverine zullen de 2 tegenpolen moeten samenwerken om Cassandra Nova te grazen te nemen.

Hugh Jackman

Eén van de meeste verrassende elementen is dat The Wolverine, gespeeld door Hugh Jackman, weer te zien zal zijn. Jackman maakte in 2017 bekend dat hij niet langer Wolverine wilde spelen. Tóch wist Marvel de Australiër over te halen om zijn rol weer te vertegenwoordigen. Volgens Reynolds gaan we The Wolverine heel anders zien dan dat we voorheen hebben aanschouwd. Er zijn namelijk al verschillende foto’s gelekt van de opnames van de film waarin Wolverine anders gekleed is dan in de vorige films.

Gevolgen

De nieuwe Deadpool film zal naar alle waarschijnlijkheid grote gevolgen hebben voor de toekomst van de MCU. De evenementen die in deze film plaatsvinden zullen leiden tot de nieuwe Avengers-films; Avengers 5 en Avengers: Secret Wars.
Delen met
Ook interessant