Selwyn Senatori's NFT-kunstwerken leveren 117 duizend dollartekens op

jan 10 2022, 16:01 Entertainment
schermafbeelding 2022 01 10 om 115048
Dat Jay-Jay Boske en Selwyn Senatori een megadik NFT-project hebben opgezet was bij ons natuurlijk allang bekend. In ons vorige artikel legden Jay-Jay en Selwyn uit wat een NFT nou eigenlijk is en introduceerden ze hun eigen NFT. Uiteraard lieten ze het niet bij een enkele collectie en kwam er al gauw een tweede collectie aan. Beide collecties hebben maar liefst 117 duizend euro opgeleverd.
Hun NFT-release ‘Earth Treasures’ uit de ‘Burning Buck$’ collectie waren behoorlijk populair. De 50 Buck$ collectie bestond uit 50 kunstwerken en die waren binnen 24 uur allemaal verkocht. De ‘Earth Treasure’ collectie was wederom binnen 24 uur de deur uitgevlogen. Voor maar liefst 8.000 euro, omgerekend 2,5 ETH kon je een van deze unieke kunstwerken kopen.

Digitaal kunstwerk - NFT

Naast het feit dat je de troste eigenaar werd van een uniek Selwyn Senatori digitaal kunstwerk, kregen de eerste kopers ook nog een fysiek exemplaar, een luxe ingelijste print en ook nog eens handgesigneerd en genummerd door Selwyn Senatori zelf.

Brandende dollar

Selwyn Senatori is een erkende kunstenaar en denkt goed na over wat hij maakt. In ons vorige gesprek met Selwyn Senatori vertelde hij ons waar zijn kunstwerk voor staat. “We hebben een brandende dollar gemaakt op een Griekse pilaar. De brandende dollar staat symbool voor het einde van het dollartijdperk. De cryptowereld neemt het over, we betalen nu al digitaal met onze telefoons. En dit is een ode aan de dollar, die nu nog bestaat, maar straks niet meer.”
Gezien Selwyn Senatori’s kunstwerken de deur uitvliegen kunnen we binnenkort nieuwe NFT’s van hem verwachten. Wanneer je zelf ook een trotse eigenaar wil worden van een van Senatori’s toffe kunstwerken, dan raden wij je aan om een kijkje te nemen op zijn OpenSea account waar hij zijn kunstwerken verkoopt.
Mocht je benieuwd zijn hoe de brandende dollar is ontstaan? Check dan de video hieronder!
Delen met
Ook interessant