Netflix is gestart met het filmen van hun duurste film ooit: Red Notice

jan 21 2020, 16:00 Entertainment
schermafbeelding 2020 01 21 om 110350
Dat Netflix over een groot budget beschikt weten we allemaal. Toch tasten ze voor Red Notice nog een stukje dieper in de buidel. De streaming-gigant nam de productie van de film over, na een woeste biedstrijd tegen Universal Pictures. De laatstgenoemde studio zal de film eerst uitbrengen, maar stemde niet mee met het enorme budget. Netflix legt wel de gewilde dollars neer en is begonnen met het filmen van de nieuwe actiethriller met onder andere Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot.

Red Notice

Toen de film voor het eerst werd besproken, was Red Notice een van de grootste filmpakketten waarover vorig jaar is onderhandeld. Het omvatte een enorm salaris van $ 20 miljoen dollar voor de 47-jarige Johnson, evenals een deal van acht cijfers voor schrijver en regisseur Rawson Thurber, die met The Rock werkte aan Central Intelligence en Skyscraper. Ook kunnen we ervan uitgaan dat Ryan Reynolds en Gal Gadot een aardig salaris ontvangen. Tot slot heeft de film een productiebudget gekregen van 130 miljoen dollar. Geld hebben ze dus zat!
giphy
Red Notice is een spectaculaire actie/avontuur thriller en gaat over een Interpol agent die s’ werelds meest beruchte kunstdief opspoort. Het klinkt allemaal goed en ook The Rock is excited.
Red Notice wordt ergens in 2021 verwacht.
Delen met
Ook interessant