Nederlandse Bad Boys: Bad Boa’s brengt actie en humor naar Rotterdam-Zuid

jun 28 , 17:58 Entertainment
667e78a86d087
Misschien kan je je de film Bad Boys wel herinneren. Op dit moment draait de vierde film daarvan in de bioscoop. Na het ongelofelijke succes hiervan, gaat Nederland nu ook een eigen versie daarvan maken. Het zit net wat anders in elkaar, maar de rode draad blijft hetzelfde. De film heet Bad Boa’s.
Met Will Smith en Martin Lawrence als politiemannen in de hoofdrol proberen zij verschillende zaken op te lossen. Een avontuurlijke film met lekker veel actie. Nederland heeft dat dus ook overgenomen. In die versie zullen Jandino Asporaat en Werner Kolf het duo vormen in de film.

Nederlandse Bad Boys

Het verhaal gaat over de twee boa’s Ramon, gespeeld door Asporaat, en Jack, gespeeld door Kolf. Ramon is een boa in hart en nieren. Hij zet zich graag in voor zijn buurt waar hij al jaren als boa actief is. Jack is eigenlijk rechercheur, maar door een incident is hij in gedegradeerd en moet dus genoegen nemen met een functie bij de handhaving. De twee tegenpolen ontdekken tijdens hun dienst dat er een moordenaar actief is in Rotterdam-Zuid. Samen moeten ze proberen om de moordenaar te arresteren, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Bad Boa's

Het is nog niet vaker voorgekomen dat boa’s een onderwerp in de film zijn. Hiermee brengt de film dus een unicum met zich. Verder zijn er in de film ook rollen weggelegd voor onder andere Mark Rietman, bekend van Oogappels, Penoza: The Final Chapter en Costa!! de serie, Teun Kuilboer, bekend van Sleepers, Nova Zembla en De Heineken Ontvoering, Victoria Koblenko, bekend van F*ck de Liefde, Huisvrouwen bestaan niet en De Sterfshow en Ferdi Stofmeel, bekend van Fissa, Rundfunk en Komt Een Man Bij De Dokter.
Wanneer de film is te zien, is nog niet bekend. De productie van de film Bad Boa’s is deze week van start gegaan.
Delen met
Ook interessant