De Jeugd van Tegenwoordig is keihard terug en brengt na vijf jaar een gloednieuw album uit

aug 11 2023, 10:54 Entertainment
afbeelding2d
We beginnen de dag met heerlijk nieuws. Het was wat betreft albums de laatste jaren behoorlijk stil rondom De Jeugd van Tegenwoordig, maar vanaf vandaag kunnen we eindelijk weer genieten van gloednieuwe klanken, keiharde melodieën en vernuftige teksten van De Jeugd. Na vijf jaar radiostilte dropt De Jeugd van Tegenwoordig het album Moderne Manieren . Geloof ons, dit album gaat het hele weekend op repeat.

Moderne Manieren

We hebben onze boxen op de redactie net bijna opgeblazen, want we moesten toch even luisteren naar Moderne Manieren . We kunnen verklappen dat de mannen absoluut niet teleurstellen. Eigenlijk stelt De Jeugd van Tegenwoordig nooit teleur. ‘Kosmische stromingen ontwaakten De Jeugd uit een cybernetische winterslaap en brachten hen eens te meer samen om het collectieve gevoelsleven van de Nederlander op diens grondvesting te doen schudden’, aldus De Jeugd. We moesten het even twee keer goed doorlezen, maar inmiddels is de boodschap duidelijk. De Jeugd is van plan om met Moderne Manieren de tent weer eens volledig af te breken.

De Jeugd

De mannen van De Jeugd van Tegenwoordig zijn absolute legends in de hiphopscene. Met Moderne Manieren releasen Vjèze Fur, WiWa, Faberyayo en producer Bas Bron voor de achtste keer een album samen. Daar kunnen veel artiesten nog een puntje aan zuigen. Weet je nog hoe we met z’n allen massaal losgingen op de monsterhit Watskeburt?! ? Dat is alweer 18 jaar geleden. Man, wat gaat de tijd toch snel.

Tour

Overal waar De Jeugd komt gaan de voetjes van de vloer en de pannen van het dak. De mannen zijn performers met een hoofdletter P. Ze doen nu nog even rustig aan, maar in het najaar gaat het dak eraf. Dan staat hun vrijwel uitverkochte tour door Nederland en België op het programma. Als je toch nog tickets wil scoren voor de tour, moet je snel zijn en hier klikken. Daarnaast staat De Jeugd van Tegenwoordig volgende week voor de zevende keer op Lowlands. Benieuwd hoe dat eraan toegaat? We hebben hieronder een kleine sfeerimpressie voor je.

Moderne manieren

Delen met
Ook interessant